Neler Yeni

Pc toplayan adam hakkinda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş
Ekran kartı hariç diğer bileşenler 0 olarak geliyo, ekran kartları ikinci el yenilenmiş, bi sıkıntı çıkarsa değiştiririm diyo ne kadar güvenilir bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
tanımıyorum sizden duydum şimdi
İnternet sitesine Bi bak abi normal fiyatların altına sistem satıyor değişik Bi yol eğer sorun çıkarsa direkt garanti oldugnu söylüyor ne düşündüğünü inceledikten sonra yazarsan sevinirim

Bilal539

80+ Silver
İnternet sitesine Bi bak abi normal fiyatların altına sistem satıyor değişik Bi yol eğer sorun çıkarsa direkt garanti oldugnu söylüyor ne düşündüğünü inceledikten sonra yazarsan sevinirim
Amazon olur itopya olur gaming gen olur hepsiburada olur böyle satıcılar harici bilinmedik yerlerden alama.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Ben o siteye çok güvenmiyorum

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Bariz belli düzmece olduğu Abdullah hocam. Macun yenileyip yenilenmiş adı altında muhtemelen rig çıkması kartlar kullanıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamların siteye yazdığı aynen bu şekilde ben de ordan alıp buraya aktardım yanlış anlaşılmasın😅
Kartların hiç biri rig çıkması değil. Distrübütörden çekilmiş kapalı kutu teşhirdir. Örnek, kullanıcı kartı alıp jelatini yırtıp keyfe keder iade etmiştir. Kart teşhire düşer fiyatı da düşer. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. <3

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,981
İsim
kilan embappe
Merhaba, PC Toplayan Adam ayağınıza geldi? Ne istersiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,131
İsim
Murat Orhan
Kartların hiç biri rig çıkması değil. Distrübütörden çekilmiş kapalı kutu teşhirdir. Örnek, kullanıcı kartı alıp jelatini yırtıp keyfe keder iade etmiştir. Kart teşhire düşer fiyatı da düşer. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. <3
Refurbished ürün bu değil ki hocam adamlar refurbished adı altında satıyor

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Refurbished ürün bu değil ki hocam adamlar refurbished adı altında satıyor
Devam edeyim şimdi, bahsettiğim kartlar alınır. Üstündeki kapasitörler sökülüp daha sağlamları lehimlenir. VRAM termal padleri yenilenir ve bir sorun çıkması durumunda birebir değişim garantili aynı karttan gönderilir. Evet kart refurbished oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Refurbished kart diye bir şey yok yalan
Selamlar, refurbished kart nasıl yalan olabilir? PCB üstündeki bileşenlerin(kapasitör, thermal pad vs.) yenilenmesi ile kart yenilenmiş sayılmaz mı? Aydınlatırsanız hoşnut olurum <3 Buyurun refurbished kart: https://www.newegg.com/amp/p/pl?N=100007709 4016

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom