TahirEfe.d
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş
Hocam pc toplayan adamin alâları var bu forumda. Lazım ise nasıl bisey istiyorsanız söyleyin toplayalım.Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş
Hayır hayır ben İnternet sitesinden bahsediyorum fazlasiyla ucuza sistem vs topluyor ya o mana daHocam pc toplayan adamin alâları var bu forumda. Lazım ise nasıl bisey istiyorsanız söyleyin toplayalım.
20k bütçem var pc toplayabilirsen teşekkür ederim simdidenHocam pc toplayan adamin alâları var bu forumda. Lazım ise nasıl bisey istiyorsanız söyleyin toplayalım.
Refurbished yani yenilenmiş ürün kullanıyorlar. Tabii ne kadar refurbished olur orası tartışılır. 2. Eli 1200 tl ise refurbished i 2 3 bin tl dır o da değmez. 2. El toplayın daha iyiHayır hayır ben İnternet sitesinden bahsediyorum fazlasiyla ucuza sistem vs topluyor ya o mana da
20k bütçe ile sıfır çok rahat sistem toplarsınız ki hocam ne gerek var böyle yerlere bel bağlamaya.Hayır hayır ben İnternet sitesinden bahsediyorum fazlasiyla ucuza sistem vs topluyor ya o mana da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
20k bütçem var pc toplayabilirsen teşekkür ederim simdiden
Peki öneriniz varmi hocam?Refurbished yani yenilenmiş ürün kullanıyorlar. Tabii ne kadar refurbished olur orası tartışılır. 2. Eli 1200 TL ise refurbished i 2 3 bin TL dır o da değmez. 2. El toplayın daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
20k bütçe ile sıfır çok rahat sistem toplarsınız ki hocam ne gerek var böyle yerlere bel bağlamaya.
Peki öneriniz varmi hocam?
Kasa sorunlu değil mi![]()
DFT-TARIH / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DFT-TARIH oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Asus tuf ile değiştir asus tüf cashbackten ıadesini alırsınKasa sorunlu değil mi
Asus tuf cashback ne tam olarak?Asus tuf ile değiştir asus tüf cashbackten ıadesini alırsın
Onun için ayrı konu acman daha iyi olur detayları ben de bilmiyorum ama baya iade ediyorAsus tuf cashback ne tam olarak?
cashback şöyle benim bildiğim kadarıyla susun belirli bi ürünleri oluyor o ürünü aldığında ürünün kutusunda bir kod bulunuyor onu atıyorsun asusa paranın bi kısmını 90 gün içinde geri ödüyorlar baya bi uyguna geliyoAsus tuf cashback ne tam olarak?
Sag ol aciklama icin dostcashback şöyle benim bildiğim kadarıyla susun belirli bi ürünleri oluyor o ürünü aldığında ürünün kutusunda bir kod bulunuyor onu atıyorsun asusa paranın bi kısmını 90 gün içinde geri ödüyorlar baya bi uyguna geliyo
Teşekkür ederimcashback şöyle benim bildiğim kadarıyla susun belirli bi ürünleri oluyor o ürünü aldığında ürünün kutusunda bir kod bulunuyor onu atıyorsun asusa paranın bi kısmını 90 gün içinde geri ödüyorlar baya bi uyguna geliyo