Pc toplayan adam hakkinda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar emin olamadkm tam olarak siz pc toplayan adam hakkında ne düşünüyorsunuz güvenli mıdır daha önce alışveriş yapan oldu mu ben tam emin olamadım ama yaptıkları hoş
Ekran kartı hariç diğer bileşenler 0 olarak geliyo, ekran kartları ikinci el yenilenmiş, bi sıkıntı çıkarsa değiştiririm diyo ne kadar güvenilir bilmiyorum

İnternet sitesine Bi bak abi normal fiyatların altına sistem satıyor değişik Bi yol eğer sorun çıkarsa direkt garanti oldugnu söylüyor ne düşündüğünü inceledikten sonra yazarsan sevinirim
Amazon olur itopya olur gaming gen olur hepsiburada olur böyle satıcılar harici bilinmedik yerlerden alama.

Bariz belli düzmece olduğu Abdullah hocam. Macun yenileyip yenilenmiş adı altında muhtemelen rig çıkması kartlar kullanıyorlar.
Post automatically merged:

Adamların siteye yazdığı aynen bu şekilde ben de ordan alıp buraya aktardım yanlış anlaşılmasın😅
Kartların hiç biri rig çıkması değil. Distrübütörden çekilmiş kapalı kutu teşhirdir. Örnek, kullanıcı kartı alıp jelatini yırtıp keyfe keder iade etmiştir. Kart teşhire düşer fiyatı da düşer. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. <3

Merhaba, PC Toplayan Adam ayağınıza geldi? Ne istersiniz?

Kartların hiç biri rig çıkması değil. Distrübütörden çekilmiş kapalı kutu teşhirdir. Örnek, kullanıcı kartı alıp jelatini yırtıp keyfe keder iade etmiştir. Kart teşhire düşer fiyatı da düşer. Yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. <3
Refurbished ürün bu değil ki hocam adamlar refurbished adı altında satıyor

Refurbished ürün bu değil ki hocam adamlar refurbished adı altında satıyor
Devam edeyim şimdi, bahsettiğim kartlar alınır. Üstündeki kapasitörler sökülüp daha sağlamları lehimlenir. VRAM termal padleri yenilenir ve bir sorun çıkması durumunda birebir değişim garantili aynı karttan gönderilir. Evet kart refurbished oluyor.
Post automatically merged:

Refurbished kart diye bir şey yok yalan
Selamlar, refurbished kart nasıl yalan olabilir? PCB üstündeki bileşenlerin(kapasitör, thermal pad vs.) yenilenmesi ile kart yenilenmiş sayılmaz mı? Aydınlatırsanız hoşnut olurum <3 Buyurun refurbished kart: https://www.newegg.com/amp/p/pl?N=100007709 4016

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,310
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25