Arama sonuçları: *

1. V

Hazır Sistem Darboğaz yapar mı ?

Darboğaz yapan hazirsistemi satmazlar diye düşünüyorum.
  2. V

bu pc almaya karak verdim

Va panel hayranı değilsen o fiyata alınmaz. IPS bakmanı öneririm.
  3. V

amd ryzen 5 5600lü sistem alıcam sıvı soğutma gerekli mi acil

Hava soğutma(kule tipi) yeterli (stok yetersiz)maddi olarak zorlamayacaksa alabilirsin daha iyi olur.
  4. V

Trendyol da satılan bu 12.299tl lik bu sistem alınır mı??

Monitör e felan aldanma sistem parçaları çok eski. Uzak dur derim.
  5. V

izoly pc aldım sizce iyi mi

Bu biraz dalga geçer gibi bir konu olmuş, herkes çöp alma diyor başka çarem yok diyor . Takip etse çok güzel sistemler çıkıyor biraz üstüne eklese ,bence farkında olayın konuyu açıp cevaplara mı gülüyor neyin kafası bu anlamadım... Kusura bakma eğer gerçekse olayın durumun baya vahim...
  6. V

İtopyanin Yapmiş Olduğu Planet Boom Hazir Si̇stem Alinir Miii ??????

Olmuş olmuş da 1650 ekran kartlı Bilgisayar alacağına temiz ikinci el alsın daha iyi.
  7. V

Şuan en düşük 6600 ekran kartlı Bilgisayar almaya bak. Takip edersen uygun fiyatlı yakalarsın
  8. V

Alınmaz pahalı, 1650 zamanı geçti güncel oyunlarda çok zorlanır.
  9. V

Tebilon vega 27 satın aldım

Orası öyle tabii ki almışsın artık keyfine bak , ama monitöre bak derim uygun fiyatlı yakalayabilirsen
  10. V

Tebilon vega 27 satın aldım

Gigabyte gaming oc 3060ti ve ryzen5 5600 lu sistemi 14.800 e almıştım bir tık pahalı gibi. Hayırlı olsun ama oyunlarda bana mısın demiyor. Monitör 27 " Asus 1080p IPS monitör kullanıyorum memnunum.
  11. V

Çözüldü✓ İtopya Sipariş Ettiğim Hazır Sistemi İade Almıyorlar

Kargoyu alma demişler almışsın daha ne bekliyorsun? Şimdi aldığın ürünü iade etmeye çalışıyorsun. Hadi diyelim iade aldılar peki o sistemi geri satın alanın suçu nedir?
  12. V

İtopyadan Sistem Alıcam İyimi Ve İçinde her şey Varmı?

Bulabilirsen ekran kartının 8 GB tan ziyade 12 GB versiyonu daha iyi olur.
  13. V

İ3 12100F / Rx 6650xt 8GB 11.600₺

Aynı sistem itopya da da vardı diye hatırlıyorum geçenlerde 12 bin civarıydi yada biraz üstüydu ama kart farklı markanindi. Bu kart rok strix baya iyi.
  14. V

İtopya siparişiniz faturalandırılıyor

Aynı oldu benim de ertesi gün kargoya verilmişti.
  15. V

Hangi sistemi almalıyım 17 k

Bunu da araştır istersen https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sargas-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35894
  16. V

İtopya büyük Bir zam yaptı

İndirim günü(25mayis) bittiği için öyle yapmışlardır daha sonra aynı yere gelmese de biraz üstüne satarlar diye düşünüyorum.
  17. V

Hazır Sistem + Monitör Önerisi 17.500 TL Bütçe

27" 1080p kullanıyorum ben de sorun yok.
  18. V

Hazır Sistem + Monitör Önerisi 17.500 TL Bütçe

Planet -maverik sistem + Asus tuff monitörlerden biri
  19. V

PLANET-MAVERICK tekrar stokta

Kartın maliyet fiyatlarını bilemediğimiz için böyle yorumluyoruz ya da bütün sistem parçalarının
  20. V

PLANET-MAVERICK tekrar stokta

Çok ugrastirdilar , yarım saat önce mail geldi ne zmaan girilir belli olmaz diye stok ,bir baktım stokta.
Top Bottom