Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Sipariş Ettiğim Hazır Sistemi İade Almıyorlar

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
VERDİĞİM SİPRAİŞİ İPTAL ETMEK İSTEDİM ÜRÜN DAHA ELLERİNDEYKEN MONTOJ YAPILIYO ŞU AND İPTAL EDEMEYİZ DENDİ SONRA KARGO SİZE GELİNCE ALMADAN GERİ YOLLAYIN DİYOLAR ULAN ARKADAŞ MADEM GERİ ALIYOSUNUZ NEDEN MONTAJ YAPILIRKEN İADE ETMİYOSUNUZ BÜGÜN KARGO GELDİ AİLEM DE KARGOYU TESLİM ALMIŞ GERİ YOLLAMAK YERİNE ŞİMDİ İADE KABUL ETMİYOLAR ÜRÜN HİÇ AÇILMADI KÜÇÜK BİR İŞLETME OLSA ANLARIM İTOPYA SEN YAPMA BARİ

Son düzenleme:

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam tamam da sana alırsan geri almayız demişler sen almışsın geri göndermek istiyosun adamların suçu ne
knk orda ben evde yokken ailem aldi ama hak hukuk adelet nerde aldığım ürün hiç açmadan iade etmek istiyorum çok basit yapıcak bişey yok zaten en saçma tarafi montojdayken iade almıyoruz demeleri

emircatal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emir Çatal
kankam tamam da sana alırsan geri almayız demişler sen almışsın geri göndermek istiyosun adamların suçu ne
Buna katılıyorum gelen kargoyu teslim almıyoruz geri gönderebilirsiniz diyerek 1 cümleyle sorunu halledebilirdin.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
THH ye başvur.İstersen ürünü açıp iade et 15 gün yasal hakkın var yok öyle alırsan geri almayız falan çocuk oyuncağı mı bu

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Suçun büyük.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
THH ye başvur.İstersen ürünü açıp iade et 15 gün yasal hakkın var yok öyle alırsan geri almayız falan çocuk oyuncağı mı bu
saçma yorum adamlar kapalı kutu olan ürünleri açıyolar değeri direkt %30 gidiyo o bandı açtığın an

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
ben öleyim beni vursunlar canlı canlı gömsünler hatta bu neymiş herkes suçlu ılan ettti :D aynısı sizin başına gelince forumda yazarsınız ama beni değil itopyayı seçtiniz kırıldım :D

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
Kargoyu alma demişler almışsın daha ne bekliyorsun? Şimdi aldığın ürünü iade etmeye çalışıyorsun. Hadi diyelim iade aldılar peki o sistemi geri satın alanın suçu nedir?

WhoCares

80+ Gold
16.06.2023 VERDİĞİM SİPRAİŞİ İPTAL ETMEK İSTEDİM ÜRÜN DAHA ELLERİNDEYKEN MONTOJ YAPILIYO ŞU AND İPTAL EDEMEYİZ DENDİ SONRA KARGO SİZE GELİNCE ALMADAN GERİ YOLLAYIN DİYOLAR ULAN ARKADAŞ MADEM GERİ ALIYOSUNUZ NEDEN MONTAJ YAPILIRKEN İADE ETMİYOSUNUZ BÜGÜN KARGO GELDİ AİLEM DE KARGOYU TESLİM ALMIŞ GERİ YOLLAMAK YERİNE ŞİMDİ İADE KABUL ETMİYOLAR ÜRÜN HİÇ AÇILMADI CİMERE YAZICAM KÜÇÜK BİR İŞLETME OLSA ANLARIM İTOPYA SEN YAPMA BARİ
sen ilk önce küçük yazmayı öğren ondan sonra hitap şeklini düzelt ondan sonrası çözülür zaten

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
ben öleyim beni vursunlar canlı canlı gömsünler hatta bu neymiş herkes suçlu ılan ettti :D aynısı sizin başına gelince forumda yazarsınız ama beni değil itopyayı seçtiniz kırıldım :D
kanki tam olarak aynı olayı ben yaşadım 12100f ile sipariş verdim anında hazırlanıyor oldu aradım iptal edemiyoruz dediler bi de 12400f ile sipariş verdim kargo kapıma geldi kargo kodunu sordum 12100fli olandı almiyicam iade dedim geri gitti bugün iade olucak ve param geri hesabıma gelicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,410
Üyeler
165,984
Son üye
leonknndy03
Top Bottom