Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Sipariş Ettiğim Hazır Sistemi İade Almıyorlar

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
sen ilk önce küçük yazmayı öğren ondan sonra hitap şeklini düzelt ondan sonrası çözülür zaten
GENE KONUYLA ALAKASIZ BİŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞAN BİR ARKADAŞ HİTAP DERKEN SEN YAZMAN NE KADAR ETİK SİZ DESEYDİNİZ KEŞKE :) BÜYÜK harfle yazınca ne oluyo KÜÇÜK harfle yazınca ne oluyo türk dil kurumun forum sayfası değil burası :)

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bugün aldıysan kargoya gidip desene yanlış almışım bu ürün benim değil diye

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Parçalar kasaya ambalajı açılmadan takılıyor demi :) bide internet alışveriş yaparken aldığın ürünün aday önce açılıp açılmadığını pek umursamıyorsun herlarde.
Ayrıca şu 15 günlük iade şeyi kalkmıştı en son
Hazır sistem için ayrılmış olan parça stoğunu zaten adam montajlarken açmayacak mı güzel kardeşim ? Adamlar bunu hesaplayarak satışa çıkartıyor elinde parça kalmıyor.Rafdan alıp kasaya koymuyorlar o halde bunun muhasebesini yaparken o malın açılıp satılamama durumunu hesaplanması gerekiyor.İade kanunu kalkmadı,daha yasalardan bir habersin burda triplere giriyorsun.

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
ailene neden bu konuda bilgi vermedin almamaları gereki
verdik bilgi dediğim gibi fazla kargo gelince karıştı yapıcak bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bugün aldıysan kargoya gidip desene yanlış almışım bu ürün benim değil diye
yurt içi kargo kabul etmiyo teslim alındı bizden çıktı dediler

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
verdik bilgi dediğim gibi fazla kargo gelince karıştı yapıcak bişey yok

yurt içi kargo kabul etmiyo teslim alındı bizden çıktı dediler
nasıl kabul etmiyor baskan orada bi oyun çevir işte açık açık söyletme ara de ben kargoyu almadım vs. vs.

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
ailene neden bu konuda bilgi vermedin almamaları gereki

e-ticarette klasik bir süreç. sipariş muhasebeleşince gönderimi yapıp sonrasında iade etmeni talep ediyorlar. finansal durumlar yani. hepsiburada/amazon vs hepsinde benzer süreçler var. siparişi verdikten 1-2 saat sonrasına kadar fatura kesilmemişse neredeyse her yerde koşulsuz iptal hakkı var ki senin durumun biraz daha farklı custom parçalardan oluşan bir sistemden bahsediyorsun. bileşenlerinin kutusunu açıp montaja başlamışlar. madem öyle dikkatli seçseydin sistemini. senin bu hatan yüzünden yarın aynı bileşenleri içeren bir sistemde neden kutusu açılmış bir bileşeni ben kullanmak zorunda olayım ki?
Kardeşim ben kutunun bandını açmadan geri yolladıysam sana da bana gödenrdiklerini yolladıysalar benim suçum mu oluyo gönderenin mi napıyım sakin bu parçlarını başka birine yollamayın mi diyeyim ?

TİTAN.

80+ Platinum
knk orda ben evde yokken ailem aldi ama hak hukuk adelet nerde aldığım ürün hiç açmadan iade etmek istiyorum çok basit yapıcak bişey yok zaten en saçma tarafi montojdayken iade almıyoruz demeleri
Çünkü ürünler özelleştirilmiş olarak geçiyor ondan dolayı direk almıyorlar sanırım

WhoCares

80+ Gold
GENE KONUYLA ALAKASIZ BİŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞAN BİR ARKADAŞ HİTAP DERKEN SEN YAZMAN NE KADAR ETİK SİZ DESEYDİNİZ KEŞKE :) BÜYÜK harfle yazınca ne oluyo KÜÇÜK harfle yazınca ne oluyo türk dil kurumun forum sayfası değil burası :)
işte büyük yazmanın ne anlamı gelmediğini bilmediğin için normaldır sonra etikdir tdkdır diyorsun :kekw: konu ile alakasız değil sen öyle göruyorsan demekki açtığın konu gereksiz :kekw:

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
nasıl kabul etmiyor baskan orada bi oyun çevir işte açık açık söyletme ara de ben kargoyu almadım vs. vs.
dümene gerek yok burda tartışma yaratmak değil amacım ama alacak olanlar en azından bilgisi olsun hazır sistem alınca iade konusunda böyel şeylerin yaşanma ihtimalının olduğunu

işte büyük yazmanın ne anlamı gelmediğini bilmediğin için normaldır sonra etikdir tdkdır diyorsun :kekw: konu ile alakasız değil sen öyle göruyorsan demekki açtığın konu gereksiz :kekw:
peki sayın Prof. Dr. Osman Mert teşekkürler :)

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Ayn kanzi. 🥳

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Boş konu.Almayın kargo geri gelsin demiş adamlar.Bir de bir sürü kargo geliyor eve diyorsun gelen kargoların hepsi büyük kutular halinde, kasa şeklinde sanırsam

WhoCares

80+ Gold
dümene gerek yok burda tartışma yaratmak değil amacım ama alacak olanlar en azından bilgisi olsun hazır sistem alınca iade konusunda böyel şeylerin yaşanma ihtimalının olduğunu

peki sayın Prof. Dr. Osman Mert teşekkürler :)
kendini eğitmen dileği ile bol şans :kekw: :kekw:

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular