Arama sonuçları: *

1. Yamoima

Asus geri ödeme kampanyası

ekran kartı kutusunun üstünde veya ekran kartının arka plakasında seri no yazar genelde oralara bakın
  2. Yamoima

4070+7600 Sistem bu fiyata alınır mı?

bu darboğaz hesaplama sitelerine inanmayın doğru değiller.
  3. Yamoima

3070-5600 VS 7600-3060Tİ (DDR5)

7600 daha mantıklı duruyor
  4. Yamoima

All İn One PC ile oyun oynanır mı?

Dediğini tam anlamadım dostum fakat genelde all in one sistemlerin özellikleri pek iyi olmuyor. Eğer örnek verebileceğin bir sistem varsa daha tutarlı bir yorum yapabilirim.
  5. Yamoima

All İn One PC ile oyun oynanır mı?

Güçlü bilgisayar istemeyen, eski oyunları oynarsınız. Fakat güncel oyunları oynayamazsınız.
  6. Yamoima

İzoly 8000TL Monitör dahil RX580'li Hazır Sistem ????

izoly bilgisayar alınmaz hocam. adamlar bildiğiniz çağ dışı ölü sistemler satıyor. i5-3470 11 yıllık işlemci, ddr3 1600mhz ram falan hikaye :D kesinlikle uzak durulmalı. satabilmek için kıytırık mouse + klavye + monitör ekliyolar
  7. Yamoima

Pc toplayan adam hakkinda

Siz firma mısınız hocam? Siz nasıl eriştiniz bu yazılıma veya programa? Eriştiğinizi varsayarsak, ben daha önceden hiç böyle bir şey duymadım. Bilen arkadaş varsa aydınlatabilir mi?
  8. Yamoima

Pc toplayan adam hakkinda

Anlatmanız neden sakıncalı veya yasak hocam?
  9. Yamoima

Çözüldü✓ Yeni Sisteme Ekran kartı AMD, Nvidia?

Nvidia. AMD'ye kıyasla hem daha stabil hem teknoloji açısından daha gelişmiş
  10. Yamoima

Bu Sistem Alınır mı ?

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting 1680190381 @Emirhan Erdinç eğer bütçeniz biraz daha fazlaysa şu model de olabilir https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-v2-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
  11. Yamoima

Bu Sistem Alınır mı ?

5600 sıvı soğutucu istemez hocam stok fan ile kullanabilirsiniz, ileride upgrade amaçlı 600-700 liralık kaliteli kule tipi soğutucular var onlardan alırsınız isterseniz
  12. Yamoima

30.000 TL - Bu sistem mantıklı mı?

PSU sıkıntılı hocam, onu gözden geçirin.
Top Bottom