Neler Yeni

Pc toplayan adam hakkinda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,824
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bunu anlatmam sakıncalı. Ama şunu söyleyeyim bana burada kim güvenir bilmem ama kartlar miningli değildir. Bunu anlayabiliyoruz, dolaylı olarak değil doğrudan bir şekilde. Maalesef anlatmam yasak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti dışı kalıyor fakat bu seferde firma garantisi devreye giriyor. Sorun çıkarsa birebir değişim garantisi veriliyor.
Böyle bir bilgiyi anlatmanın yasak olması bizi daha da şüpheci hale getirir. Madem anlamanın yolu var, paylaşın insanlarla, onlar da bilgilensin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bunu anlatmam sakıncalı. Ama şunu söyleyeyim bana burada kim güvenir bilmem ama kartlar miningli değildir. Bunu anlayabiliyoruz, dolaylı olarak değil doğrudan bir şekilde. Maalesef anlatmam yasak.

Garanti dışı kalıyor fakat bu seferde firma garantisi devreye giriyor. Sorun çıkarsa birebir değişim garantisi veriliyor.
Hocam yanlış anlamayın takdir ediyorum ama, böyle bir işe giriyorsanız sıfırı 10k olan ekran kartını en az 7 kya satmanız gerekiyor ki tercih edilin. sıfırı 10k olan kartı siz 9 9.5 a satarsanız(kaça satıyorsunuz bilmiyorum) talep az olacaktır. Ayrıca bu dediğin işlemleri tehşir kartlara değil de istek üzerine belli bir ücret ile yapsanız çok daha mantıklı olur.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664

Anlatmanız neden sakıncalı veya yasak hocam?

Grande Terim

80+ Silver
Ben olsam almazdım güvenmiyorum kartlarına

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Harbi birde dolaylı yoldan değil direkt anlamanın diyorsunuz bu daha da garip. VRAM sıcaklığından falan anlarsınız diyeceğim o da dolaylı yoldan oluyor, ayrıca Miningli olmasa da tehşir kartın yanında 2. el kart kullandığınızı kabul etmiş oldun.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Hocam yanlış anlamayın takdir ediyorum ama, böyle bir işe giriyorsanız sıfırı 10k olan ekran kartını en az 7 kya satmanız gerekiyor ki tercih edilin. sıfırı 10k olan kartı siz 9 9.5 a satarsanız(kaça satıyorsunuz bilmiyorum) talep az olacaktır. Ayrıca bu dediğin işlemleri tehşir kartlara değil de istek üzerine belli bir ücret ile yapsanız çok daha mantıklı olur.
Dediğiniz mantıklı, kurucuya ileteceğim Ama 9.5 a değil Sistem örneğin sıfırı 30 ise 27 ye falan satılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Dediğiniz mantıklı, kurucuya ileteceğim Ama 9.5 a değil Sistem örneğin sıfırı 30 ise 27 ye falan satılıyor
Bahsettiğiniz şekilde ise de mantıksız ki. 30k büyük bir para çünkü.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Böyle bir bilgiyi anlatmanın yasak olması bizi daha da şüpheci hale getirir. Madem anlamanın yolu var, paylaşın insanlarla, onlar da bilgilensin.
Şüpheci davranırsınız bilmem. Satıcı sırrıdır. Ama şunu söyleyeyim her firmanın elinde bu program vardır, kartlarda mining yapıldı mı yapılmadı mı bu şekilde anlaşılır. Normal herhangi insanlar erişemez.

Bahsettiğiniz şekilde ise de mantıksız ki. 30k büyük bir para çünkü.
Diğer parçalar tamamen sıfır. Karttan maliyet düşüyor sistem kondisyonu %100 oluyor sıfır ayarında diyeyim halk dilinde. Oradan düşen maliyet sisteme yansıyor.

Anlatmanız neden sakıncalı veya yasak hocam?
Çünkü herhangi bir insan bu programlara erişemez. Ama her satıcıda firmada bu programlar vardır. Kartların miningli olup olmadığını bu şekilde anlarlar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hayır, var. Müşteri ürünü iade ederse bunlar sıfır olarak satılamaz. Satıcılarda ürün boşa gitmesin diye "Refurbished" adı altında daha ucuz fiyatla satışa koyar.
Örnek olarak Newegg'te var: https://www.newegg.com/amp/p/pl?N=100007709 4016
Reddeceğinizi bilmesen "Yanlış Bilgilendirme" olarak raporlardım.
Arakdaşım sen önce iade edilen ürünle refurbished in aynı şeyler olmadığını öğren, Markaların böyle bir kart satışı bulunmamakta eline miningli kart alıp termal macun yenileyen refurbished yazsın o zaman bir de akıl veriyor. Asus MSI Giga bir WP mesajım uzağında senin uyduruk akıl vermene ihtiyacım yok direkt kaynağından bilgi alıyoruz.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Şüpheci davranırsınız bilmem. Satıcı sırrıdır. Ama şunu söyleyeyim her firmanın elinde bu program vardır, kartlarda mining yapıldı mı yapılmadı mı bu şekilde anlaşılır. Normal herhangi insanlar erişemez.

Diğer parçalar tamamen sıfır. Karttan maliyet düşüyor sistem kondisyonu %100 oluyor sıfır ayarında diyeyim halk dilinde. Oradan düşen maliyet sisteme yansıyor.

Çünkü herhangi bir insan bu programlara erişemez. Ama her satıcıda firmada bu programlar vardır. Kartların miningli olup olmadığını bu şekilde anlarlar.
Hocam ya da İşlemci,PSU gibi bileşenleri 2. el alıp kart dahil diğer bozulması kolay parçaları sıfır koysanız, daha mantıklı değil mi?

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
Bir kartın mining işine maruz kaldığı nasıl kesin olarak anlaşılabiliyor 🥴

Status
Bu konu kilitlenmiştir.