Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

50 bin tl'ye kadar pc önerisi hazır sistem

Evet kasa için 50k ancak çok fazla olmasına gerek de yok taksitle alınacağı için vade farkını vs hesaba katınca 40-45 civarlarına olabilir 4070'li bulmuştum işte onu araştırıyorum şuan. 1734706301...
  2. bosbelesbiri

4060 ti ile 4070 arasında kalmıştık ancak youtube test videolarında sanki 4070 daha iyi gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden 4070 olarak bakmıştım.
  3. bosbelesbiri

Gaming'gen de birkaç sistem buldum taksit sayılarına bakmadım ancak f/p sistemler muhtemelen yılbaşında birkaç yayıncı çıkarır diye düşünüyorum sonuç neler doğurur bilemeyiz tabi bi anda zam da gelebilir onun için almak istemiştik. 1734601234...
  4. bosbelesbiri

Bu tarz bi hazır sistem bakacağım daha basit olacak kurulum vs. Teşekkürler parça önerileri için.
  5. bosbelesbiri

Kullanılan kredi kartını bilmiyorum kendime almayacağım sistemi.Minumum olarak da 4-6 taksit olması ideal olacaktır.
  6. bosbelesbiri

Varmı önerebileceğiniz parçalar peki?
  7. bosbelesbiri

Dostlar her hafta konu açıyorum pc önerisi için ama hep farklı kişilere oluyor :). Şuanda taksit ile alınacak max bütçe 50 bin tl güzel bi sistem önerir misiniz oyun öncelikli olacak. Birde photoshop uygulamaları vs kullanılcak.
  8. bosbelesbiri

Netflix ortak arayan var mı ?

o zaman 4 ledik. Yarın gün içinde yazarım
  9. bosbelesbiri

nays ile alıcam 1 kişi ile daha konuşucam 15 e geliyor kişi başı 1687219802 yeni konu açarsanız daha yararlı olur
  10. bosbelesbiri

ben almayı düşünüyorum 4k olan paketi kuzenle beraber istiyosan girebilirsin
  11. bosbelesbiri

Çözüldü✓ RTX3060 SİSTEM ÖNERİSİ

teşekkürler sinerji de ki aklımda bulunsun
  12. bosbelesbiri

kürşat abininki daha mantıklı sağol 1680467858 15 k çok 2. sisteme diyorum. 13k civarı demiştim..
  13. bosbelesbiri

kuzenimin babası alıcak sitelerden alır sanırım sadece 1680467771 teşekkürler bakıcam buna
  14. bosbelesbiri

mağaza uzak beee..varsa bile
  15. bosbelesbiri

geçen abdullah abinin yaptığını alabilseydik iyi olucaktı
  16. bosbelesbiri

Dostlar sadece ve sadece rtx3060 içeren 13k civarlarına rtx3060 sistem önerisi alabilir miyim? https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ gözüme bu çarptı nasıldır ::anakart iyi değilmiş...
  17. bosbelesbiri

Gaming gen sipariş ne zaman gelir

1-2 gün daha bekle eğer hala bir sonuç olmazsa yetişmeyecek gibi olursa öyel konuşursun kargo şirketleri genelde 2 iş günü içerisinde getiriyor
  18. bosbelesbiri

işte bazen yoğunluk dönemlerinde süre uzayadabiliyor arayıp görüşürsün
  19. bosbelesbiri

3-5 güne kargolanıyor diye biliyorum yarın ara sor istersen ne zaman teslim alabilirim aciliyeti var de bakalım
Top Bottom