Neler Yeni

Gaming gen sipariş ne zaman gelir

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
Gaming genden cuma günü sipariş verdim hazır sistem aldım acaba tahminen ne zaman gelir bilen biri söyleyebilir mi kesin bilmek imkansız zaten tahminen acaba bir sonraki cuma veya perşembeye yetişir mi yazılım okuyorum acil lazım onun için işlerim aksayacak yoksa araya pazar günü girdiği için tarih uzar mı

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Gaming genden cuma günü sipariş verdim hazır sistem aldım acaba tahminen ne zaman gelir bilen biri söyleyebilir mi kesin bilmek imkansız zaten tahminen acaba bir sonraki cuma veya perşembeye yetişir mi yazılım okuyorum acil lazım onun için işlerim aksayacak yoksa araya pazar günü girdiği için tarih uzar mı
3-5 güne kargolanıyor diye biliyorum yarın ara sor istersen ne zaman teslim alabilirim aciliyeti var de bakalım

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-5 güne kargolanıyor diye biliyorum yarın ara sor istersen ne zaman teslim alabilirim aciliyeti var de bakalım
Bu hafta içine yetişir mi acaba kargolanması normalde 5 gün 3 gün oldu şimdiden ama hafta sonuna denk geldiği için galiba kargolama süreci uzayacak

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Bu hafta içine yetişir mi acaba kargolanması normalde 5 gün 3 gün oldu şimdiden ama hafta sonuna denk geldiği için galiba kargolama süreci uzayacak
işte bazen yoğunluk dönemlerinde süre uzayadabiliyor arayıp görüşürsün

şahin doğan

80+ Platinum
Çarşamba cuma arası kargolanır.

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli
cumartesi pazar sayma yarın başlarlar sistemi toplanaya test falan filan cuma elinde olur

mami.01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Yüce
cumartesi pazar sayma yarın başlarlar sistemi toplanaya test falan filan cuma elinde olur
Cumartesi pazar toplamıyorlar mı sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla keşke cuma elimde olsa ona bile okeyim yani bu hafta içine yetişse kâfi arayıp darlamama gerek var mı yoksa hiç aramıyim mi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali

Valla keşke cuma elimde olsa ona bile okeyim yani bu hafta içine yetişse kâfi arayıp darlamama gerek var mı yoksa hiç aramıyim mi
1-2 gün daha bekle eğer hala bir sonuç olmazsa yetişmeyecek gibi olursa öyel konuşursun kargo şirketleri genelde 2 iş günü içerisinde getiriyor

NoWa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
samet düzenli

yok knk toplamıyorlar bence cuma günü elinde olur inşAllah

Top Bottom