varsa alcak 2 3 kişi alalımnays kart ile al baya avantajlı oluyor
![]()
Dijital Platform Kampanyası ile %50 Hediye Para! | Nays | Nays
Netflix, BluTV, Gain, Exxen ve Spotify içerikleri artık çok daha avantajlı! Nays Kart ile yapacağınız abonelik ödemelerinizde %50 hediye para kazanın.www.naysapp.com.tr
papara da yapıyor aynı şeyi yanlış bilmiyorsamnays kart ile al baya avantajlı oluyor
![]()
Dijital Platform Kampanyası ile %50 Hediye Para! | Nays | Nays
Netflix, BluTV, Gain, Exxen ve Spotify içerikleri artık çok daha avantajlı! Nays Kart ile yapacağınız abonelik ödemelerinizde %50 hediye para kazanın.www.naysapp.com.tr
paparada 30 tl ye kadar * nays de 100tl ye kadarpapara da yapıyor aynı şeyi yanlış bilmiyorsam
peki kanka nays disney plus ya da amazon prime tarzı yerlerde geri ödeme yapıyor mu?paparada 30 TL ye kadar * nays de 100tl ye kadar
peki kanka nays disney plus ya da amazon prime tarzı yerlerde geri ödeme yapıyor mu?
Evet,yapıyor. (disneyde yapmıyor)peki kanka nays disney plus ya da amazon prime tarzı yerlerde geri ödeme yapıyor mu?
ben almayı düşünüyorum 4k olan paketi kuzenle beraber istiyosan girebilirsinNetflix ortak arayan var mı ?
extraction 2 filmi varda resmi yerden izleyek hakka girmeyek dedim bi film içinde almak istemiyorm 100 TL ye
olur 3kişi girelim bu nays dan alın isterseniz ben de ne kadar ederse 3 e böleriz direk atarımben almayı düşünüyorum 4k olan paketi kuzenle beraber istiyosan girebilirsin
nays ile alıcam 1 kişi ile daha konuşucam 15 e geliyor kişi başıolur 3kişi girelim bu nays dan alın isterseniz ben de ne kadar ederse 3 e böleriz direk atarım
yeni konu açarsanız daha yararlı olurDisney arıyoruz yıllık alacaz 1 kişi eksik 250 300tl yıllık geliyor.
Kaç kişisiniz?Disney arıyoruz yıllık alacaz 1 kişi eksik 250 300tl yıllık geliyor.