B450 anakartlar, yalnızca PCIe 3.0 desteği sunar. Yani, Gen 4 SSD'yi takabilirsiniz, ancak PCIe 3.0 hızında çalışacaktır.
1728744732
PCIe Gen 3 x4 hızındaki bir NVMe SSD, 3500 MB/s (3.5 GB/s) okuma ve yazma hızlarına kadar ulaşabilir.
aklım almıyor ya bu tarz önemli konularda nasıl dikkatsiz davranıyorlar işlerini neden düzgün yapmıyorlar hayret bişey adamı boş yere strese sokup vaktini almış oldular yazık yani,
Bu tür sistem satışları bi anda olan bir şey olduğunu düşünmüyorum sistem videosu paylaşılamadan önce neden sistemler kurulup testi yapılıp paketlenmiyor zaten çok fazla stok olmuyor DA işbirliği ile hepsinin satılacağı kesin, genelde cumartesi video yayınlanıyor zaten hazır olan paketleri...
kasa psu bi tık kötü dediler sinerjide ki o kadar yani diğerleri aynı syaılır zaten aabiliyorsan onuda alabilirsin malum DA sisteme yetişmek çok zor saniyelerle yaırşman lazım
şuan için beklemek gerek kontrol ve testini yapsınlar , mağdur edeceklerini sanmıyorum, 5600 işlemci aldım vatandan bir kaç ay sonra durduk yere bozuldu, götürdüm vatana gönderdiler merkeze istanbula 1 hafta içinde Yeni İşlemci geldi gidip aldım, bekle bakalım servise gitsin...
klasik itopya rezilliği işte biraz yoğunluk olunca siteye girmiyor bu durum hiçte umurlarında degil yeni şube açmasını biliyorlar ama alt yapıya çözümü iplemiyorlar anlaşılan
Nasıl Sizce ? Darbogaz Vs Söz konusu Olurmu
https://moleculepc.com/urun/carbon-sp/
1643385176
açılmış daha önce görmemişim silebilirsiniz konuyu kusura bakmayın