Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Sadece işlemci geldi !!!

ne desek faydasız,normalde hazır sistem hazır gelir,en doğru cevabı vatanı arayarak öğrenirsiniz
  2. byhorozkentli

Kasım indirimleri olucakmı?

illaki olur bence beklemede kal
  3. byhorozkentli

Çözüldü✓ İtopya güvenilir mi ?

bir çok alışveriş yaptım monitör ekran kartı vs sorunsuz gerçekleşti alışveriş
  4. byhorozkentli

itopyadan bu sistem iyi midir

B450 anakartlar, yalnızca PCIe 3.0 desteği sunar. Yani, Gen 4 SSD'yi takabilirsiniz, ancak PCIe 3.0 hızında çalışacaktır. 1728744732 PCIe Gen 3 x4 hızındaki bir NVMe SSD, 3500 MB/s (3.5 GB/s) okuma ve yazma hızlarına kadar ulaşabilir.
  5. byhorozkentli

Çözüldü✓ Yardım Pckolik yanlış işlemci gönderdi ne yapmalıyım ne yapabilirim

aklım almıyor ya bu tarz önemli konularda nasıl dikkatsiz davranıyorlar işlerini neden düzgün yapmıyorlar hayret bişey adamı boş yere strese sokup vaktini almış oldular yazık yani,
  6. byhorozkentli

Gencergaming Sipariş Ne Zaman Kargoya Verilir?

Bu tür sistem satışları bi anda olan bir şey olduğunu düşünmüyorum sistem videosu paylaşılamadan önce neden sistemler kurulup testi yapılıp paketlenmiyor zaten çok fazla stok olmuyor DA işbirliği ile hepsinin satılacağı kesin, genelde cumartesi video yayınlanıyor zaten hazır olan paketleri...
  7. byhorozkentli

Arkadaşım Bu Sistemi Almış H.O G.O?

Bugun ki modart sistemi alsa bin kat daha iyi olurdu iptal Etsin yorumları göstersin göz göre göre enayilik yapmasın parayı sokakta mı bulmuşlar
  8. byhorozkentli

Sinerji deki ile gencer deki sistemin farkı neler ?

kasa psu bi tık kötü dediler sinerjide ki o kadar yani diğerleri aynı syaılır zaten aabiliyorsan onuda alabilirsin malum DA sisteme yetişmek çok zor saniyelerle yaırşman lazım
  9. byhorozkentli

VATAN COMPUTER REZALETİ RTX 3070 SİSTEM YAŞANAN OLAYLAR

şuan için beklemek gerek kontrol ve testini yapsınlar , mağdur edeceklerini sanmıyorum, 5600 işlemci aldım vatandan bir kaç ay sonra durduk yere bozuldu, götürdüm vatana gönderdiler merkeze istanbula 1 hafta içinde Yeni İşlemci geldi gidip aldım, bekle bakalım servise gitsin...
  10. byhorozkentli

Çözüldü✓ İtopya sistem aldım, stok bitti iptal olur mu?

stokta var merak etme, hayırlı olsun
  11. byhorozkentli

IZOLY Witcher trendyolda 13 bin sizce alınır mı

İzoly turbox gibi hazır pc ler den uzak durunuz
  12. byhorozkentli

arkadaşlar bu sistem niye bu kadar ucuz ?

Kim ki bu jaho
  13. byhorozkentli

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 + RTX 3060 Sistem alınır mı?

6600 xt olsa sanki daha yakışıklı olabilir
  14. byhorozkentli

İtopya girenler link atabilir mi

klasik itopya rezilliği işte biraz yoğunluk olunca siteye girmiyor bu durum hiçte umurlarında degil yeni şube açmasını biliyorlar ama alt yapıya çözümü iplemiyorlar anlaşılan
  15. byhorozkentli

İTOPYA HAZIR SİSTEM 09.02.2022

alan adam muhtemelen 14 e ilana koyar bin lira kar kardır diye düşünür satılır mı orası meçhul
  16. byhorozkentli

fiyat piyasaya göre güzel çünkü 2060 lı sistemler 15 den başlıyor dolasıyla 13 ten satmaları gayet güzel yapcak bişi yok
  17. byhorozkentli

https://www.gaming.gen.tr/urun/151580/safa-karaca-sf4-intel-i5-10400f-asus-tuf-gtx-1660-ti-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  18. byhorozkentli

çıktı diye instagram dan mı öğrenecez?
  19. byhorozkentli

King 7 saat kaçta çıkmıştı hatırlayan varmı
  20. byhorozkentli

Molecule pc Hazır Sistem Alınır mı 10.500 ₺

Nasıl Sizce ? Darbogaz Vs Söz konusu Olurmu https://moleculepc.com/urun/carbon-sp/ 1643385176 açılmış daha önce görmemişim silebilirsiniz konuyu kusura bakmayın
Top Bottom