Massacredevil
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
Evet itopya bilindik bir sitedir parçalar güvenilir ve sağlam geliyor. Bir arıza filan gelirse direk onlarla iletişime geçebilirsin.Şimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
tabikide itopya bilindik bir sitedir ve mağzalarıda bulunmaktadırŞimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
Şu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın27 Eylülde sipariş verdim 4 Ekimde elime ulaştı sistemi toplayıp montajlayıp Windows kurup test edip gönderiyorlar bence iyi süre
Şöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsinŞu anda sipariş faturalandırılıyor diye bi bilgilendirme var ayriyeten hangi sistemi aldın
tabii güvenliŞimdi 3 gün önce bir bilgisayar siparişi sağladım ama aldıktan sonra dank etti aklıma bu hazır sistem elime ne zaman ulaşıcak parçalar güvenilir mi acil yorumlarınızı bekliyorum
Son olarak sipariş ettiğim sistem hakkında görüşlerinide alırsam çok makbule geçerimŞöyle söyleyeyim son dönemlerdeki alışverişlerimde İtopya da dahil hiçbir zaman kargoya verildi diye mesaj gelmedi bir sabah kargo firmasından mesaj geldi Eera elektronik kargonuz teslim edilecek diye araştırdığımda İtopyaymış. Hepsi sipariş faturalanıyorda kaldı. Yani çok takılma sabırla bekle kargoya verilse bile bilgilendirilmeyebilirsin
Aslında güzel ama biraz beklesen 2-3 bin ucuza da alabilirdin aynı ekran kartı ve işlemciyleSon olarak sipariş ettiğim sistem hakkında görüşlerinide alırsam çok makbule geçerim