Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

22.300TL bu sistemi satın aldım, iyi mi??

Artık her şeyi ona bağlamıyorum ya :) bende uzun adamcı değilim ama bizim milletimizde de problem çok. Fırsatçılığı belki bir nebze bıraksak bu şekilde olmayacak ama işte yapacak bir şey yok.
  2. cagdascelebi

22.300TL bu sistemi satın aldım, iyi mi??

Aynı sistemin R5 7500F (ddr5) ini 25e okutmaya çalışıyorum ama daha satamadık :) Bu sistemde güzel hayırlı uğurlu olsun. Fiyatlar durmadan yükseliyor ki yıl sonuna doğru geliyoruz ekstra artışlar da olacaktır. Sistemin aynısını sıvı soğutmalı, 32 gb ramli, b550 gaming plus anakartlı şekilde 2...
  3. cagdascelebi

7500f 4060 ti psu yetermi

kökle kanka sıkıntı olmaz Güç kaynağında msi
  4. cagdascelebi

psu markası nedir
  5. cagdascelebi

Yeterli olur
  6. cagdascelebi

AHORA 5A-RTX3060 SİSTEM NASIL

https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti/ Link burada
  7. cagdascelebi

Babam karne hediyesi 10K İZOLY PC almış RDR2 oynayabilir miyim?

10K buna verilmez. İade etmenizi tavsiye ediyorum. Babanız düşünceli davranıp sizi mutlu etmek istemiş fakat o mutluluk bu değil. İade edip Abdullah abinin sistemlerinden yakalamaya çalışmanız sizin için daha iyi olacak.
  8. cagdascelebi

Arkadaşlar bu sitem alınır mı?(GameGaraj) Acil!!

Kanka haklısın yapıştır gitsin o zaman :) valla bekleyelim bekleyelim diyoruz piyasa 5 iken 10 oluyor. Bu dolar kuruna ve bitcoin e bakacak olursak kasayı aldıktan 3 4 ay sonra karına bile satarsın.
  9. cagdascelebi

Arkadaşlar bu sitem alınır mı?(GameGaraj) Acil!!

Valla hocam acelen yoksa kampanyalı kasaları bekle
  10. cagdascelebi

8300 'TL ye PC önerecek

Benimkinde klavye mouse da var diyecem olmayacak :D Arkadaşa kalmış artık. Soğutma olarak sinerjinin sattığı kasa daha iyi olur. Tam 8300 lira dediği için bu kasayı eklemek istedim. İndirim kovalayarak 300 liraya bi ram daha alabilirse 8410 liraya kasası hayırlı olsun. (256gb depolama günümüz...
  11. cagdascelebi

8300 'TL ye PC önerecek

Acer markası kötü bir marka değil ki ? Anakarta tek ram slotu koymazlar herhalde. Ayrıca bu fiyat aralığında şu an bana göre en iyisi bu.
  12. cagdascelebi

8300 'TL ye PC önerecek

https://www.trendyol.com/acer/nitro-n50-610-intel-core-i5-10400f-8gb-512-ssd-gtx1660-6-gb-super-windows-10-home-dg-e1zem-00c-p-94023743 Bu kasayı alıyorsun isteğe bağlı üzerine bi 8gb daha ekliyorsun ve bana dua ediyorsun.
  13. cagdascelebi

Aquarius 5A - KARNE Özelleştirerek Satın Aldım

Kimse kusura bakmasın ne pahalı ne ucuz. Bana göre olması gereken fiyattan satılmış ürün. 1x Ram var ve ayrıca sistemde m2 yok. Ram şu an nereden baksan 300 350 civarı gidip geliyor, m2 ise samsung 500gb m2 alsan oda 550 civarı. Bunlar eklendiğinde 5570TL bir fiyat çıkıyor ortaya. Bende amd...
  14. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

Marka değişimlerine lafım yok zaten ama değişmeyen kasa ve psu can sıkıyor.
  15. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

O marka dışında sattıkları markalara ne demeli ?
  16. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

Şu anda en ucuz Pc satıcılarından biri olmasının en büyük sebebi pcnin yanında bize itelediği Güç kaynağı, kasası ve hayatımda duymadığım markadaki parçaları satmaya çalışmasıdır.
  17. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

Açıkçası satın alıp almamak sizin inisiyatifinize kalmış bir durum. Belki gerçekten kaliteli, belki kendilerini avutmak için söyledikleri birer yalan :) ben kesinlikle Gamegaraj firmasından ürün almam. İleriki zamanlarda bu politikasını değiştirirse o zaman bir düşünürüm.
  18. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

Kasayı seçememekte bir eksi zaten burada. Kasa görünüşü bir yana dursun, kasanın hava akışı malzeme kalitesi vs nasıldır bilmiyorum. Bilmediğim bir kasayı satın almak istemem açıkçası.
  19. cagdascelebi

6170₺ Sistem alınır mı ?

Gamegaraj psu takmak yerine highpower takmak benim en büyük hakkım bence :) nasıl depolamayı istemeyene fiyat düşüyorlarsa psu istemeyene de fiyat düşmeleri gerekir ya da psu değişim imkanı sağlamaları gerekir.
Top Bottom