Araştırmamış olmanız sizin yanlışınız.Şu anda en ucuz Pc satıcılarından biri olmasının en büyük sebebi pcnin yanında bize itelediği Güç kaynağı, kasası ve hayatımda duymadığım markadaki parçaları satmaya çalışmasıdır.
Öneririm, öyle yapmanız çok daha işinize gelirBu daha mantıklı 6250tl oluyo 10400f daha mantıklı
Yani size kalmış ben ne zaman çıkacaklarını bilmiyorum yarın alsanız gidin 10400f alınSnrm h510 ve h560 beklemeyi planlıyorum
En mantıklısı beklemek 10400f i kötü yapan şey anakart mhz kısıtlamasıydı oda kalkıyo h510 beklemek en mantıklısı gibiYani size kalmış ben ne zaman çıkacaklarını bilmiyorum yarın alsanız gidin 10400f alın
A
Aquarius 5T-10 sistemine bak bi
10400f yap
M2 desteği olan bir h410 bak yada b460
1660 super yap ne kadar tutacak
O marka dışında sattıkları markalara ne demeli ?Araştırmamış olmanız sizin yanlışınız.
Dark Flash ve Aigo markaları yurt dışında olan markalar.
Ssd lerde samsung var kötü markalarda var ama çıkartabilirsin.O marka dışında sattıkları markalara ne demeli ?
gAmeGarAJ DanDiQ uSdASsd lerde samsung var kötü markalarda var ama çıkartabilirsin.
Ram olarak kaliteli ram satıyorlar crucial ramler iyidir.
Anakart olarak ucuzlasın diye biostar kullanıyor ama diğer markalarda geldi.
Başka ne kaldı Palit ile inno3d ise eskiden türkiyedelerdi geri döndüler
Marka değişimlerine lafım yok zaten ama değişmeyen kasa ve psu can sıkıyor.Ssd lerde samsung var kötü markalarda var ama çıkartabilirsin.
Ram olarak kaliteli ram satıyorlar crucial ramler iyidir.
Anakart olarak ucuzlasın diye biostar kullanıyor ama diğer markalarda geldi.
Başka ne kaldı Palit ile inno3d ise eskiden türkiyedelerdi geri döndüler