8GB RAM de olduğunu var sayarsak pahalı azıcık ama azıcık.Değil pahalı mı yoksa
Bunun aynısını pollux 3t 10 da yapıyordum o sadece 5k geliyordu kanka 400tl karım var8GB RAM de olduğunu var sayarsak pahalı azıcık ama azıcık.
Daha ucuzu yok8GB RAM de olduğunu var sayarsak pahalı azıcık ama azıcık.
Soğutucuyu boş verip RAM i 16GB yapmak daha mantıklıydı gibi.Bunun aynısını pollux 3t 10 da yapıyordum o sadece 5k geliyordu kanka 400tl karım var
Çıkmıyor kanka soğutucu olsa öyle yapardımSoğutucuyu boş verip RAM i 16GB yapmak daha mantıklıydı gibi.
bence gayet uygun ram 16 olsa daha iyi olurdu ama kule tipi soğutucu var en azından. İleride 16 yaparsanız ram'i tadından yenmez.Fiyat hakkında yorum yapar mısın rica etsem pahalıya mı gelmiş 4760TL
Rami 16 yapıp Patriot Burst 480gb eklicembence gayet uygun ram 16 olsa daha iyi olurdu ama kule tipi soğutucu var en azından. İleride 16 yaparsanız ram'i tadından yenmez.
Eyvallah hacım sonunda 11 yıllık pc kardeşimden büyük emektarHayırlı olsun reis sanırım eski imzanda çöpünde çöpğ bi sistem vardı tekrardan hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan inş.Alırım bir hayırlı olsun sonunda aldım bilgisayarı bir an önce RAM eklemeyi düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Peşin 4760
5180TL ye aldım hayırlı olsun bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır mıydı peki cevapları bekliyorum
Sistemde ryzen kullanıldığı için R3 3100 almak zorunda kaldım
parayı çöpe atmanın en iyi yolu olurdu evetAlınır 10100f olabilirdi ama iyi Hayrlı Olsun.