Arama sonuçları: *

1. hardbroman

4080super ekran kartlı hazır sistem

thermalright frozen notte
  2. hardbroman

en baştaki thermalriht soğutucuyu seçin coolermaster olan biraz eskidi ve yetersiz kalıyor 7800x3d için.
  3. hardbroman

soğutmayı frozen notte rami corsair 6000mhz yapman daha iyi olur. site güvenilir, fiyatıda fena değil almanızda sakınca olduğunu düşünmüyorum
  4. hardbroman

Laptopta bu iyi mi? ?

sanırım harici ekran kartı yok istesen de 200fps alamazsın
  5. hardbroman

Bu sistem alınır mı??detayları yazdım

Dostum sen bizden iyi biliyorsun al istediğini. Konu kapatılabilir.
  6. hardbroman

psulardan çok anladığımı iddia etmiyorum. İlk defa birine üslubundan dolayı yardımcı olmayacağımı söylüyorum bilgine.
  7. hardbroman

sanırım psulardan anlamıyorsunuz iç yapısına bakarak anlayabilirsiniz (beni alıntılamazsanız sevinirim böyle bir uslüba yardımcı olacak değilim)
  8. hardbroman

gamebooster olması ucuz olması için yeterli neden alınmaz. 1723539050 high power iyi markadır arkadaşın attığını alın sorun yaşamazsınız rajintek ile aynı firma diye biliyorum japon kondansatörler kullanılıyor.
  9. hardbroman

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Yemin ediyorum aklımda böyle bir şey vardı eğer doğru bir şekilde giderse mükemmel olur.
  10. hardbroman

Hazır sistem ve monitör önerir misiniz?

beyaz sistem biraz zor.
  11. hardbroman

Hazır sistemlerde Termal Macun veriliyor mu ?

Stok fansa fabrika çıkışlı geliyor sıvı/hava soğutma falan ise alacağın soğutmaya bağlı bazılarından çıkıyor bazılarından çıkmıyor.
  12. hardbroman

Sistemimin Satışı Hakkında Yardımcı Olur Musunuz?

26 civarına koyabilirsin katılıyorum 25in altına düşme güzel 2-3 tane fotoğraf çekersen kolay satılır güzel sistem.
  13. hardbroman

1 Aylık Sistemim Ne Kadar Eder

4070super açık ara öndedir 4060ti 16gb önde olduğu bir şey var oda kullanamadığı vrami
  14. hardbroman

Hazır sistem alıcam sorun çıkarmı

Darboğaz yapmaz güzel ikili istediğin oyunlardada istediğin fpsleri alırsın
  15. hardbroman

Vatan mağazasından internet sitesindeki hazır sistem alınabiliyor mu ?

bu bütçede amd/intel farkı yok ayrıca 12400f bir tık daha güçlü, zaten ikisi de ölü soket sırf amd olduğu için fazla para vermeni tavsiye etmem
  16. hardbroman

RX 7700 XT ve Ryzen 5 7500F Sistem aldım sizce nasıl?

Phantom spirit alabilirsin soğutma olarak her türlü yeter. Ama sen sıvı soğutma istiyorsan frozen notte alabilirsin şuanda indirimde.
  17. hardbroman

25 K Bütçeye ddr5 ssitem var mı

Sen biraz düşük alıyon ben 12100f 4070super 300 fps yüksek ayarlar düşük ayarlarda 370 civarı
  18. hardbroman

Oyun için pc alıcam bütçe 22 k önerisi olan varmı

Sizin işinizi görür hocam oyun testlerine bakabilirsiniz
  19. hardbroman

Çözüldü✓ Hazır sistem önerisi lazım(2)

ben enermax derken niye ciddi ciddi cevap yazıyon başta yazsana boşuna tartıştık kasa enermaxmış
  20. hardbroman

Çözüldü✓ Hazır sistem önerisi lazım(2)

Sebep nedir dostum patladığını mı gördün yoksa düzensiz akım yüzünden parçayı bozduğunu falan mı gördün
Top Bottom