- Bütçe
- 79000
Görüntüdeki fiyat cooler master sivi sogutma ve 2x16 gb ram güncellemesi sonrasi oluşmuştur. 6 taksit 0 vade farki imkani mevcut. Bu siteden alınır mı? Sistem fiyatı hak ediyor mu? Onerilerinizi rica ederim.
Saygilarimla,
Önerin için teşekkür ederim, biraz içim rahatladı ve sıvı soğutucuda marka değişikliğine bakacağım ama sadece ekteki seçenekler mevcut.soğutmayı frozen notte rami corsair 6000mhz yapman daha iyi olur. site güvenilir, fiyatıda fena değil almanızda sakınca olduğunu düşünmüyorum
Fakat bahsettiğiniz en baştaki ürün hava soğutucu? 2. Siradakini dediniz sanirim. Corsair yazan guzel urunse +1600 daha ekleyip onu alabilirim. Sondan bir onceki sıradaen baştaki thermalriht soğutucuyu seçin coolermaster olan biraz eskidi ve yetersiz kalıyor 7800x3d için.
thermalright frozen notteFakat bahsettiğiniz en baştaki ürün hava soğutucu? 2. Siradakini dediniz sanirim. Corsair yazan guzel urunse +1600 daha ekleyip onu alabilirim. Sondan bir onceki sırada
Teşekkür ederimthermalright frozen notte
O soğutucu berbat.soğutmayı frozen notte rami corsair 6000mhz yapman daha iyi olur. site güvenilir, fiyatıda fena değil almanızda sakınca olduğunu düşünmüyorum
Onlar yetersiz. Peerless Assassin varsa onu seç soğutmada. Yoksa kendin Phantom Spirit 120 SE al Gaming Gen den. Baya iyidir. 7800x3d içinde gayet yeterli.Önerin için teşekkür ederim, biraz içim rahatladı ve sıvı soğutucuda marka değişikliğine bakacağım ama sadece ekteki seçenekler mevcut.
Merhaba, 4 kart seçeneği var. Sondaki çok pahalı. 2. Sıradaki yeterli derseniz onu seçeceğim. Kıy paraya çünkü alırsan şu şu olur diyeceginiz unsuru varsa 3. Sıradaki için zorlarım. Ayrıca 3 yıldır ekipman, pc toplama vs ilgilenmiyordum tuning isteyen derken ne demek istediniz? Konuyla ilgili bir anlatıcı video varsa link atmanizi rica ederim.anakart çöp haberin olsun. 7800x3d için hiç uygun değil.undervoltage kilitli anakartın bütün önemli ayarları kilitli. eğer fazla kurcalamam bios umrumda değil undervoltage falan yapmam diyosan gayet uygun fiyat ama 7800x3d gerçekten tuning isteyen bir işlemci onu da söyliyim.
Merhaba sistemde yukarida fotografini koydugum sınırlı sayıda secenek var. Oradaki corsair icin +6k fiyat çıkıyor. Uzun omurlu kullanacağım. Ayriyetten alip eldekini 2. Elde satma vs. Uzun süreç. Fotografta modeli belirtiler corsair başarılıdır diye düşünüyorum, yanitiniz icin teşekkürlerO soğutucu berbat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlar yetersiz. Peerless Assassin varsa onu seç soğutmada. Yoksa kendin Phantom Spirit 120 SE al Gaming Gen den. Baya iyidir. 7800x3d içinde gayet yeterli.