hangi siteden link var mıKasa ve ekran kartı markası bir tık daha kötü olanı 29100 tl ama taksit yapınca vade farkı ekleniyor
Bu gönderimdeki 2. sistemhangi siteden link var mı
Yoo iyi sadece daha ucuza da var.nasıl yani benim ki kötü mü
ULTIMA-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayarhangi siteden link var mı
gördüm evet de bu daha çok hoşuma gittiBu gönderimdeki 2. sistem
Hazır Sistem Önerisi Verir Misiniz?
1080p oynayacağım ddr5 bir sistem istiyorum bütçe 25-30k önerilere açığımforum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yoo iyi sadece daha ucuza da var.
aynen knk vade varksız 6 taksit aldım ama bu kampanya sadece yapıkredi worlda özelDostum vade farksız 6 taksit diyor. Sen öyle mi aldın. Öyle alınıyorsa bende alıcam
Bu işlemci için stok fan yetersiz diye biliyorum.Birde sipariş vermediysen RAM bölümünde 250 TL verip 5600 MHZ e çıkarabiliyorsun.Bende kendim için özelleştiriyorum.aynen knk vade varksız 6 taksit aldım ama bu kampanya sadece yapıkredi worlda özel
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce sıcaklık nerelerde gezer sıvı soğutma şart olur mu ?
Phantom spirit alabilirsin soğutma olarak her türlü yeter. Ama sen sıvı soğutma istiyorsan frozen notte alabilirsin şuanda indirimde.aynen knk vade varksız 6 taksit aldım ama bu kampanya sadece yapıkredi worlda özel
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce sıcaklık nerelerde gezer sıvı soğutma şart olur mu ?
Ama bunda 7600XT var, diğeri 7700XTAh Hocam Daha Uyguna Daha İyi Sistem Alabilirdin
AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 9600X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com