Arama sonuçları: *

1. sasamblae

30k 16b gb vramli nvidia sistem önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/ara/1939/?q=30k&o=relevance tek tek incele yakın tarihli konuları oku kendıne uygun olanı sec
  2. sasamblae

Gaming genden memmunmusunuz?

benzer olayı yasadım ama olumlu sonuclandı. takip ettiğim bir monitor vardı sans eseri stok girildi ve piyasa fiyatının %30altına. çok anlık bir olay oldu belki saniyelikti. satın alımı yaptım monitor asus tuf vg27aq dü 7k ya almıstım. göndermezler fiyat hatası bariz diyordum. gaming gen den...
  3. sasamblae

Çözüldü✓ YARDIM -Ekran kartını çıkarırken mandal çıktı

yav soketli elimin altında 100tane anakart var usenmedım depodan denedım bazıları cıkmalı bazıları kırılıyor. ufak bi baskıyla lego gıbı oturdun bastırın cıt seesı gelir pıtta olur. sonra gevset ekran kartı tak çıt edince kasanın pc yı kapat hıcbıse olmaz
  4. sasamblae

Çözüldü✓ YARDIM -Ekran kartını çıkarırken mandal çıktı

cıkan parcayı daha net atsana bana kırılmıs gıbı gelmedı. yerınden kaydırmıssın yonunu dogru bularak hafıf ıttırsen ıcıne gırer tekrar
  5. sasamblae

Çözüldü✓ Evkurdan sistem buldum nasıl fps ler verir bilgi

akrabalarınızdan komsunuzdan ya da tanıdık cevreden birinden kredi kartını kullanmak ıcın musade ısteyın aılenızde durumu anlatsın gidip normal bir sistem alın. sonra o borcu ona taksit ile ödeyin
  6. sasamblae

Çözüldü✓ Sistemim Ne Kadar Eder ?

hem eski bir kasa hemde donanım olarak zayıf. kitlesi düşük bir kasa. cok rahat alıcı bulmayacaktır. paranın aciliyeti varsa 6200 tahminim 15günde satılır. acelen yoksa 7000 belki 7500 tahminim 2ay gibi bir sürede satarsın satıcagın kişide 35 yasların ogluna ilk bilgisayarını almak isteyen bir...
Top Bottom