JSezar
80+ Silver
Yine etmez ekran kartını ikinci el alıp diğer parçaları sıfır alsab bile daha ucuza gelir.9k tek tek satsa edebilir
Yine etmez ekran kartını ikinci el alıp diğer parçaları sıfır alsab bile daha ucuza gelir.9k tek tek satsa edebilir
Ne alaka knk senin 2 yıllık kasanı satmanla10kya buna para vereceğine gider 11kya hazır yeni nesil kasa alır.elinizdeki mal bulunmaz hint kumaşı sanmayın.1
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi misin?2 yıllık kasamı sattüm ben.
ne ölücülüğü o parçaları 2.el olarak hesaplayıp öyle bir fiyat belirleyeceksin. imzamdaki pcie 4.0 olan sitemi bile 8e satıyorum şuan seninki max 7k ederSiz ölücülük yapıyorsunuz dhdhxudhdudh. Ciddi birileri gelebilir mi şuraya. İnternette baktım söyle bir sistemi 7-8k ya satan bulamadım.
6-7 KArkadaşlar PChocası'nın yeni sistemine geçtiğim için eski sistemimi satıyorum. Sizce ne kadar eder ? Forum Özel sistemdi hatırladığınız gibi bu parçalar. Ben 9000tl girdim. Alıcı bekliyorum. Önerilerinizi beklerim. Piyasaya baktığımda en ucuz kendiminkini birde bir arkadaşınkini buldum.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
ANAKART: Asus Prime H410M-A
İŞLEMCİ: Intel Core i3 10105F
EKRAN KARTI: Asus Dual RX 6500 XT
RAM: Kingston Fury 16GB (8+8) 3200MHz CL16
SSD: Kioxia 480GB 2.5" SSD
PSU: Corsair CV650 650W 80+ Bronze
KASA: Corsair Delta RGB
Kitap okumanı öneririm.anlama yeteneğini artırır.Ne alaka knk senin 2 yıllık kasanı satmanla
3k ekran kartı 1.5k işlemci. 1.5k kasa + 2k ram + anakart toplam olsa 8k ediyor rahatYine etmez ekran kartını ikinci el alıp diğer parçaları sıfır alsab bile daha ucuza gelir.
Yav senin 2 yıllık PC satılıyorsa bu ortalam bir fiyatta kalır mı neyin kafasındasın ?Kitap okumanı öneririm.anlama yeteneğini artırır.
Kanka şuan ekran kartının sıfırı 3670 TL ki zaten üstü etmez. Kasanı ayrı psu ayrı yazmışsın ama o kasa zaten öyle geliyor. 2 - 3 ay önce yanılmıyorsam 1300 veya 1400 TL gibi bir fiyatı vardı o kasanın.Şuan ki 2500 TL bu kasaya verilmez.Kendin toplayama çalışsan 10500 falan tutar. Ne zamandır kullanıyorsun bilmiyorum ama benim gözümde en fazla 7K ederi varArkadaşlar PChocası'nın yeni sistemine geçtiğim için eski sistemimi satıyorum. Sizce ne kadar eder ? Forum Özel sistemdi hatırladığınız gibi bu parçalar. Ben 9000tl girdim. Alıcı bekliyorum. Önerilerinizi beklerim. Piyasaya baktığımda en ucuz kendiminkini birde bir arkadaşınkini buldum.
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
ANAKART: Asus Prime H410M-A
İŞLEMCİ: Intel Core i3 10105F
EKRAN KARTI: Asus Dual RX 6500 XT
RAM: Kingston Fury 16GB (8+8) 3200MHz CL16
SSD: Kioxia 480GB 2.5" SSD
PSU: Corsair CV650 650W 80+ Bronze
KASA: Corsair Delta RGB
Al sistemi sat knk 9k ya parça parça3k ekran kartı 1.5k işlemci. 1.5k kasa + 2k ram + anakart toplam olsa 8k ediyor rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav senin 2 yıllık PC satılıyorsa bu ortalam bir fiyatta kalır mı neyin kafasındasın ?
ayda bir çıkmıyor ki ,çok rtx2060 lı sistem çıkıyor 9-10k ya farklı farklı yerlerdeDostum ayda bir çıkan sistemlerden fiyat örneği versek 5k ya falan satmamiz lazım herhalde.
fiuat söylüyoz beğenmiyon agaOfff arkadaşlar çok sıktınız gerçekten. Keşke buraya yazmasaydım şu konuyu dedirttirdiniz yani. İnsanca bir şey sorduk. Tek yardımcı olmanız gereken kısım fiyat söylemek. Gerçekten yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.