Bulabileceğin en ucuz 16gb nvidia ekran kartı bu. Kalanıyla kasa toplayabilir misin bilemiyorum.
Bence hem heosi burada trendyol gibi sitelerden almak herine İncehesap sinerji gaming gen tr gibi sitelerden almak daha mantikli bende şuan araştırıyorum ve ufaktan bulmaya başladım ama önerilere ihtiyacim barBulabileceğin en ucuz 16gb nvidia ekran kartı bu. Kalanıyla kasa toplayabilir misin bilemiyorum.
Stoklar bitmiş ama güzel sisteme benziyorhttps://www.incehesap.com/tundra-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47266/
Özelleştirme kısmından 16 gb modeli seç rami 32 gb yap
Bütçem 30k çok esneme yapamam hem yazılım okuyorum hemde güzel oyun oynatacak sistem önerisi lazım
Sistem güzel fakat ryzen 5 7500fli hali hem uygun ve iyi olmaz miydi yanlış mı düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hero 5T12/13-RTX4060Ti - Game Garaj
Hero 5T12/13-RTX4060Ti Intel işlemcili ve yeni nesil Nvidia RTX4060 ekran kartına sahip, Intel işlemcili hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !Hero 5T12/13-RTX4060Tiwww.gamegaraj.com
Amd daha fiyat fp biliyorum fakat nvidianın ekran kartı yazılımları daha stabil ve daha avantajli yazilim okuduğumda dolayi nvidia lazim oyun için olsaydi düşünmeden amd alırdımrx 7800xt toplamak daha mantikli
Yazılım okuyomuşsun 7500f ddr5 mantıklı olurdu am5 soket falan ama sadece oyun oynamadığın için böylede iyiSistem güzel fakat ryzen 5 7500fli hali hem uygun ve iyi olmaz miydi yanlış mı düşünüyorum