Arama sonuçları: *

1. stizzy

Max 22 k ya hazır sistem + monitör yardımcı olur musunuz

Hocam konuyu öğlene doğru veya akşam yükseltin çoğukişi işe okula gittiği için cevap veremez.
  2. stizzy

Lenevo masaüstü işlemci değiştirsem garantiden men edilir mi

Çıkması gerek. Yinede siz lenovoyla iletişime geçin sorun.
  3. stizzy

Çözüldü✓ 10.000tl PC onerirmisiniz

Hocam çözüldü etiketini kaldırın uyarı alabilirsiniz.
  4. stizzy

İzoly n12x mi zeiron fx60 mı ?

hiçbirisi
  5. stizzy

sizce bu sistem alınır mı?

Hocam şu sıralar sitelerde ne var bilmiyorum, benim attığımdan daha iyi sistemler olabilir, konuyu yükseltebilirsiniz. 1631961691 İncehesap, qp bilişim, gamegaraj, gaminggen e vs bakabilirsiniz bu arada.
  6. stizzy

sizce bu sistem alınır mı?

Hayır hocam 3060 ve ya 3060ti lı sistemler var. Sadece paranıza yazık olur.
  7. stizzy

RTX 30 Serisi Sistem Önerisi Lazım.

Bu sistemde r9 5950x ve gskill trident yapınca iyi bence, başka bir sıvı soğutmaya gerek yok gibi
  8. stizzy

İncehesap sistemleri nasıl yolluyor??

Pandemiden dolayı yoğunluk vs olduğu için sadece takıp gönderiyorlar, windowsda kurmuyorlar diye biliyorum
  9. stizzy

Adobe pr ve Ae için bilgisayar.

yazmışsınız zaten görmemişim, bence bu pcyi alın, işlemciyi satın ve üstüne kalan parayla bir r5 5600 veya r7 3800 bulabilirseniz alın bence güzel olur hem 2060 var içerisinde
  10. stizzy

hocam apuların renderini bilmiyorum ama apu olmayan işlemciler daha iyi performans verir 1625519154 hocam en iyisi bütçe belirtin ona göre tartışalım
  11. stizzy

olabilir 32 gb bütçesini aşabilir arkadaşın 16gb bile yeter, ama 4k renderda zorlanabilir o zaman 16yı arttırmaya başlayabilir
  12. stizzy

hocam media encoderda yeni bir codec var nvidianın codeği işlemci kötü kalırsa onu kullanabilir bence ekran kartı ve işlemciiyi orantılı seçmeli
  13. stizzy

İncehesap Güvenilir midir?

hocam büyük ihtimal x570 seçtiniz, bence işlemci bu anakarta düşik kalır en azından bi 5600 falan iyi olabilirdi
  14. stizzy

BU PC UYGUNMUDUR 6500TL Bütçem Var

laptop almayı düşündünüz mü hocam
  15. stizzy

Bu Fiyata Bu kasa olur mu?

herkes anakarta düşük yazmış ama bence r3 3100 için en ideal anakart a320 dir, ama 2600,3300x ve üstü içinde b450 idealdir
  16. stizzy

Bu iki sistemden hangisi?

en güncel sürümde sıkıntı yaşamıyorsanız eski sürüme geçmenize gerek yok
  17. stizzy

yeni sürümlerib hepsi sıkıntılı değil, nasıl anlatsam araştırıp sorunu olmayan bir driver yükleyebilirsiniz ama bu kartlarda daha azdır
  18. stizzy

bence değer hem driver ile sorun çıkarsa eski sürüm yükleyebiliyorsunuz, o driverdeki dorun çözülene kadar eskiyi kullanırsınız daha sonra yükseltirsiniz
  19. stizzy

Vatan'dan Alınan PC İyi Midir?

tabii ki :)
Top Bottom