SucukluYumurta
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkı sadece OC yapılıp yapılmaması değil hocam. İyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Anakart değiştirirler mi acaba iletişime geçsem.Farkı sadece OC yapılıp yapılmaması değil hocam. İyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Sanmıyorum.Anakart değiştirirler mi acaba iletişime geçsem.
hazır sistemlerde parça değişimi yapmıyor gaminggenAnakart değiştirirler mi acaba iletişime geçsem.
Neden ekran kartlı bir sistemde APU işlemci var.onun yerine bu da gayet mantıklı. Fakat ram yükseltmesi için servise başvurmanız gerekli.HP Pavilion TG01-2037NT (435C4EA) / AMD Ryzen 3 5300G / GTX 1650 SUPER 4GB / 8 GB RAM / 256 GB M.2 SSD / Freedos Gaming Bilgisayar
Dilediğin gibi oynamaya hazır ol. Sorunsuz genişletme ve kolay yükseltmeler ile bu güçlü bilgisayar, seninle ve geleceğin oyunlarıyla uyum sağlar. Üstün eğlence, oyun ve çoklu görev deneyimi sunan güç…www.gaming.gen.tr
HP'nin işi işte. Yapacak bir şey yok.Neden ekran kartlı bir sistemde APU işlemci var.
https://www.gaming.gen.tr/urun/8670...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ peki bu. Bunu aileme söylediğimde ilk düşer dedi çift fanlıydı bide.Sanmıyorum.
Güzel sistem ancak hafif pahalı gibi. Zaman varsa beklemek en iyisi.https://www.gaming.gen.tr/urun/8670...6gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ peki bu. Bunu aileme söylediğimde ilk düşer dedi çift fanlıydı bide.
Bu sene üniversite ye hazırlanıcam bekleyemem yaz tatilini iyi geçirmek istiyorum alım bence.Güzel sistem ancak hafif pahalı gibi. Zaman varsa beklemek en iyisi
Monitör aldım bile.laptop almayı düşündünüz mü hocam
Nereden anlayacaklar ki? Ciddi ciddi güvenlik etiketi falan koymadılarsa RAM eklenir, servise gitmesi gerekirse RAMi çıkartıp gönderilir.Bunun kötü yanı içini açında garantisi gidiyor (öyle duydum)
Bence kötü. Siz performansı iyi sanarsınız ama fiyatı fazla biraz.Bu sene üniversite ye hazırlanıcam bekleyemem yaz tatilini iyi geçirmek istiyorum alım bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör aldım bile.
Vidalardan falan anlarlar tahminimce.Nereden anlayacaklar ki? Ciddi ciddi güvenlik etiketi falan koymadılarsa RAM eklenir, servise gitmesi gerekirse RAMi çıkartıp gönderilir.