Arama sonuçları: *

1. Y

Çevre Birimleri Seçiminde Marka Kısıtlamaları

Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.
  2. Y

Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?
  3. Y

bkz: çevre birimlerinin kıtlığı mouse seçerken asus, monitör seçerken msi dayatması, soğutucu seçerken adını ilk defa duyduğum 13413413134 tllik markadan başka seçenek olmaması.
  4. Y

Bu sistem alınır mı? Shark 7A-RTX SUPER 4070 7500F

39 bin lira gibi bir fiyata bu sistemi buldum.
  5. Y

İtopya'nın rezalet hazır sistem fiyatları

Merhaba, VULCAN-4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar – Star Wars Outlaws Hediyeli linkte gördüğünüz sistemi İtopya da toplamaya çalışsam 95 bin Türk lirasından aşağı hiç yok! Ben Gaming gen de ki sistemin...
  6. Y

Gaming Gen 4080 Super sistem mi yoksa benim 4070 ti super sistemim mi? Fark ne?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384379/vulcan-4080super-amd-ryzen-7-7800x3d-galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-star-wars-outlaws-hediyeli/ hazır gaming gen sistem 4080 süper...
Top Bottom