Neler Yeni

Çevre Birimleri Seçiminde Marka Kısıtlamaları

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Bütçe
999999999999999999
bkz: çevre birimlerinin kıtlığı mouse seçerken asus, monitör seçerken msi dayatması, soğutucu seçerken adını ilk defa duyduğum 13413413134 tllik markadan başka seçenek olmaması.

hamburkus

80+
Başka yerden al ordan almak mecburi mi?

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka yerden al ordan almak mecburi mi?
Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?

hamburkus

80+
Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?
Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsan :D

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsan :D
Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.

hamburkus

80+
Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.
İşte alma başka yerden al yani :D adam gidip rampage vs koymuyor belli markayı koyuyor oraya kafaya da silah dayamıyor burdan al diye

Top Bottom