- Bütçe
- 999999999999999999
bkz: çevre birimlerinin kıtlığı mouse seçerken asus, monitör seçerken msi dayatması, soğutucu seçerken adını ilk defa duyduğum 13413413134 tllik markadan başka seçenek olmaması.
Allah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?Başka yerden al ordan almak mecburi mi?
Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsanAllah Allah hiç aklıma gelmemişti. Çok akıllısın gel alnından öpeyim. Kardeşim eleştirim o yönde değil. Neden ben o site bu site gezmek zorunda kalıyorum hazır sistem özelleştirirken firmalar neden işi benim için daha kolay hale getirmiyor?
Anlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.Adamların anlaşmaları oluyor kafalarına göre her markayı koymaz bunu bile bilmiyorsan
İşte alma başka yerden al yani adam gidip rampage vs koymuyor belli markayı koyuyor oraya kafaya da silah dayamıyor burdan al diyeAnlaşmanın saçmalığı işte. Ürününü iyi yap ben de senin çevre birimlerini seçeyim değil mi? beğenmediğim markayı neden alayım.