Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Foruma kopyalanmış resmi direkt yapıştırıp mesaj ekleme eklentisi eklenmeli

Dediğini yanlış anlamadıysam, ki doğru anladığımdan aşağı yukarı eminim, gayet de oluyor. PrintSc, Ctrl+C, Ctrl+V
  2. ArdaM

Konu onay sistemi gelsin

Geniş ve aktif bir moderatör kadrosu olursa konu onay sistemiyle de acil konular hızlıca yayınlanıp çözülebilir ve kirlilik, troll ve gereksiz konular ortadan kalkar. Geniş mod kadrosu olmaz diyorsanız onay sistemi gelir, acil diye onaysız konu yayınlama seçeneği olur ve gerçekten acil olmadığı...
  3. ArdaM

Forum için Çeşitli Tavsiyeler

Ben de dislike butonunu destekliyorum. Millet spam atmasa çok işe yarar ve gerekliydi ama ilk gününde geri kaldırıldı :/
  4. ArdaM

Reaksiyon kısmına 😳 emojisi eklenmesi?

Vay, cidden hızlı oldu :D
  5. ArdaM

Reaksiyon kısmına 😳 emojisi eklenmesi?

@Mehmet Yılmaz özellikle beğenmeme butonu gelmeli. İnsanlar yanlış bir durum söylediğinde üzgün veya kızgın atmamız gerekiyor. Hatta bu dislike'lar reaksiyon puanına da etki etse olabilir ama orası çok önemli değil.
  6. ArdaM

FORUMA YENİ KATEGORİ ÖNERİSİ (İNGİLİZCE)

Bence gayet mantıklı bir fikir. Hem eğlenceli olur hem de kim bilir, belki yabancıların da foruma katılmasına imkan sağlar. @Treyarch 'ın da dediği gibi global bir forum olur :ROFLMAO: Öyle olmasa bile İngilizce geliştirmenin en iyi yolu insanlarla İngilizce konuşmaktır. Dil açısından...
  7. ArdaM

Donanım Arşivi Reddit sayfası açılsın

Güzel olur bence de
  8. ArdaM

Rütbe sistemi için öneri

Tam son maçımdı arkadaş durup dururken Vac yedi ranklar silindi. Rank gelmesi için maç attık 35 vurdum da nova 2 attı, şimdi nova 3 oldum bir türlü çıkamıyorum. Aga şimdi aklıma geldi ben yeni başladığımda 1 yıl falan silver 1 kalmıştım :D
  9. ArdaM

Bazı Forum İçi Linklerde Sorun Var?

Bende de bir ara Tapatalk'tan forumdaki bir konu linkine tıklayınca farklı bir konuya atıyordu :D
  10. ArdaM

FORUMDA BUG MI VAR?

Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım
  11. ArdaM

FORUMDA BUG MI VAR?

Peki.
Top Bottom