ArdaM 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,384 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 6,734 Konum Ordu İsim Arda Memiş Instagram @ardamemis_ Steam https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/ Twitter ardamemis_ Discord Arda#0014 21 Ağustos 2020 #14 Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım
V Vulks 80+ Silver Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3,049 En İyi Cevap 1 21 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 ArdaM yazmış: Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım Devamı için tıklayın... Hiç öyle garip geldi yazdım bende Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ağustos 2020 ArdaM yazmış: Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım Devamı için tıklayın... Aslındaaa açık filan bulunca ödül veriyorlar ya... Tamam tamam sustum sustum eheheheheheh
ArdaM yazmış: Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım Devamı için tıklayın... Hiç öyle garip geldi yazdım bende Mesaj otomatik birleştirildi: 21 Ağustos 2020 ArdaM yazmış: Ama neden bu kadar kafaya taktın anlamadım Devamı için tıklayın... Aslındaaa açık filan bulunca ödül veriyorlar ya... Tamam tamam sustum sustum eheheheheheh