Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

Foruma yeni tema gelmeli

Akıl edemedik ki. Güzel durur diye istesem belki destek olanlar da çıkardı bu konuda olduğu gibi, şimdiye XF karanlık kullanıyor bile olabilirdik... Neyse, yavaş yavaş öğreniyoruz :)
  2. Derek Pappalardo

Foruma yeni tema gelmeli

Demek ki uygunsuzmuş 🥺 https://forum.donanimarsivi.com/konu/dimension-disinda-tema-gelsin.100145/
  3. Derek Pappalardo

Foruma yeni tema gelmeli

Varsayılan tema gelirse onun koyusu da gelmeli, Dimension'ın koyusu benim külüstürde kasma yarattığı için XF koyusu kullanmayı tercih ederim. Amoled koyusu olup grimsi yerine simsiyah olursa daha bile iyi 👍 S4'ü değiştirmenin vakti gelmiş anlaşılan 🤣
  4. Derek Pappalardo

Bir konuya başka birini etiketleyenler ceza alsın

Bir kişi tüm konulara bakamaz. Kulak içi kulaklık önerisi yapabilen biriyim diye sürekli o alanda nöbet tutmuyorum. Etiket gelmeseydi öneri yapamazdım neredeyse hiçbir konuda. Moderatörü niye etiketledin sen bu konuya, kör olduğunu mu sanıyorsun?
  5. Derek Pappalardo

Etiketlenen kişiye gitmiyor mesajlar. Reaksiyon kasmak isteyen konuya yazmasın diye zaten profil mesajları var, mesaj kasılmasın istiyorsan etiketlemeden önce konu dışı kısmını komple kapatman lazım.
  6. Derek Pappalardo

Etiketlenen kişiye mesaj sayısı kasılıyor mu sanıyorsun? Sadece bildirim gidiyor.
  7. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Daha önce birkaç üründe yapmıştım, kutuyu sadece sallayıp kontrol ediyorlar sanırım ki anlamadılar ve iade kabul edildi.
  8. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Bizdeki zaten sadece tehdit, gerçekte vereceğimizden değil (çaktırma). Benim IP adresine XenForo demo kurup yan hesaptan bakmıştım, Kırşehir'de yaşıyor olmama rağmen Ankara görünüyordu. O alıntıladığın mesajın aslında "anakartın sıfırını alıp iade etsem ve pakete şimdiki anakartımı koysam?"...
  9. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Forumlara girip trollük yapan biri en fazla 12 yaşında olduğundan dava açabileceğini sanmıyorum. Yine de risk almaya değmez.
  10. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Diğer forumlarda konular onay sürecinden geçerken büyük harfleri silip yerine sadece ilk harfi büyük olan cümleler koyuluyor. Birkaç kere yaparsan da ceza alıyorsun.
  11. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Bu forumun amacı askeriye düzeni tutturmaktan ziyade "kasmayan" bir ortam oluşturup bilgi paylaşımı yapılmasını sağlamaktı. Diğer forumlardan gelenlerin çoğu hiçbir ceza yemiyor bile. Sadece huzuru bozan üyeler uzaklaştırılıyor.
  12. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

En iyi engelleyen forumlardan birinde 20'den fazla hesap açmıştım. Aylar sonra fark edip trollükten ceza attılar fakat ben o sırada diğer hesabımla konular arasında geziyordum :/ 1 yıl ceza alan neredeyse hiçbir üye çoklu üyelik açmadan cezanın bitmesini paşa paşa beklemiyor. Üyelerin çoklu...
  13. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Teknoban Asosyal'e döndürme şurayı, troller kalsın daha iyi.
  14. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

VBIOS'u oynayıp ID değiştirsek?
  15. Derek Pappalardo

Trollere Çözüm Buldum

Bence ev adresini açık etmekle tehdit edelim.
  16. Derek Pappalardo

Sekme Adının Değişmesi

Eski kullanıcı adı Deneme olan biri için normal, nerde ne var ilk o deniyor zaten. Forumu çökerten ilk kişi olmak da onun hakkıdır.
  17. Derek Pappalardo

Sekme Adının Değişmesi

Abdullah Hacıgül diye bir üyede o kısım 2700 civarıydı. Çok sevilen biri olsa gerek veya sürekli özelden küfür ediyorlar.
  18. Derek Pappalardo

Userbenchmark, Bottleneck calculator gibi siteler yasaklansın

Açan benim zaten, o bir sır değil. Senin mesajı gördüğüm gibi Osman Kamil Topçu diye Google hesabı açıp letgo'ya kaydoldum.
  19. Derek Pappalardo

Kırşehir doğru da hesap sahte. Osman Kamil Topçu diye isim mi olur, olsa bile güvenilir mi hiç xD
  20. Derek Pappalardo

https://letgo.onelink.me/O2PG?pid=af_app_invites&c=product-sell-confirmation-share&af_siteid=web&af_channel=manual&position=postingEnd&af_dp=letgo://products/cd67ee77-6531-4385-ae8f-8e87fe10630a&utm_medium=manual&utm_source=web&utm_campaign=product-sell-confirmation-share&af_sub4=postingEnd&af_we...
Top Bottom