mehmet_s
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 7
Her zaman görüyorum bunu. Her konuya birilerini etiketleyerek mesaj kasıyorlar. Bunlar ceza alsınlar. Çoğu böyle böyle gold oluyor.
Örnek olarak bu konunun;
7. sayfasında bile @Vesemir i etiketliyorlar. Konu da bir sürü vesemiri etikeyleyenler var. Ya da başkalarını.
Aynı şekil de mavi ekran konularında da hep başkalarını etiketleyerek konuyu 2. sayfaya taşıyorlar. Asıl komik olan ise aynı konuya 10 defa aynı kişiyi etiketlemeleri.
Eğer bu yaptıkları serbest ise gold ya da plat olmanını bir anlamı kalmaz. Çoğu kişinin rankı zaten boş. Hepsi başkalarını etiketleyerek rütbe kazandı.
@Mehmet Yılmaz
Örnekler;
Ve bu konu;
Örnek olarak bu konunun;
4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.
Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum. Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma...
forum.donanimarsivi.com
7. sayfasında bile @Vesemir i etiketliyorlar. Konu da bir sürü vesemiri etikeyleyenler var. Ya da başkalarını.
Aynı şekil de mavi ekran konularında da hep başkalarını etiketleyerek konuyu 2. sayfaya taşıyorlar. Asıl komik olan ise aynı konuya 10 defa aynı kişiyi etiketlemeleri.
Eğer bu yaptıkları serbest ise gold ya da plat olmanını bir anlamı kalmaz. Çoğu kişinin rankı zaten boş. Hepsi başkalarını etiketleyerek rütbe kazandı.
@Mehmet Yılmaz
Örnekler;
Ve bu konu;
Mavi Ekran Sorunu Analiz Edecek Birisi Gerekiyor (minidump) (V2)
Selam arkadaşlar arkadaşım itopyadan 2 hafta önce bilgisayar aldı fakat sürekli mavi ekran yiyor bende minidump dosyalarını istedim buraya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar. https://s5.dosya.tc/server/y68hbe/030921-9750-01.dmp.html...
forum.donanimarsivi.com