Neler Yeni

Bir konuya başka birini etiketleyenler ceza alsın

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Etiketlenen kişiye gitmiyor mesajlar.

Hadi yaa. Valla bilmiyordum. Ben zaten onu demiyorum. Etiketi atan kişiye gidiyor mesaj.

Reaksiyon kasmak isteyen konuya yazmasın diye zaten profil mesajları var

Reaksiyondan bahsetmedim ki 🤔

mesaj kasılmasın istiyorsan etiketlemeden önce konu dışı kısmını komple kapatman lazım.

Onun yerine konu dışında yazılan mesajlar mesaj a girmese daha iyi olur. TP de ki gibi.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Her zaman görüyorum bunu. Her konuya birilerini etiketleyerek mesaj kasıyorlar. Bunlar ceza alsınlar. Çoğu böyle böyle gold oluyor.

Örnek olarak bu konunun;

7. sayfasında bile @Vesemir i etiketliyorlar. Konu da bir sürü vesemiri etikeyleyenler var. Ya da başkalarını.

Aynı şekil de mavi ekran konularında da hep başkalarını etiketleyerek konuyu 2. sayfaya taşıyorlar. Asıl komik olan ise aynı konuya 10 defa aynı kişiyi etiketlemeleri.

Eğer bu yaptıkları serbest ise gold ya da plat olmanını bir anlamı kalmaz. Çoğu kişinin rankı zaten boş. Hepsi başkalarını etiketleyerek rütbe kazandı.

@Mehmet Yılmaz

Örnekler;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ve bu konu;

bilmediğim için soruyorum , başkalarını etiketlemesi ne işe yarıyor ki bu kadar uğraşıyorlar gereksiz yere ?

Soube

80+
Bir üye başka birini etiketliyorsa o konuda bilgili olduğunu düşünüp konu sahibine yardımcı olsun diye etiketliyordur. Niye yasaklansın ki?

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
O kişinin kör olduğunu sanıyorlar çünkü. Durmadan onu etiketliyorlar görsün diye.

Bir kişi tüm konulara bakamaz. Kulak içi kulaklık önerisi yapabilen biriyim diye sürekli o alanda nöbet tutmuyorum. Etiket gelmeseydi öneri yapamazdım neredeyse hiçbir konuda. Moderatörü niye etiketledin sen bu konuya, kör olduğunu mu sanıyorsun?

Screenshot_20210313-134039.png

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bir kişi tüm konulara bakamaz. Kulak içi kulaklık önerisi yapabilen biriyim diye sürekli o alanda nöbet tutmuyorum. Etiket gelmeseydi öneri yapamazdım neredeyse hiçbir konuda. Moderatörü niye etiketledin sen bu konuya, kör olduğunu mu sanıyorsun?

Konu 1 kişinin etiketlemesi değil. Aynı kişiyi bir konuya 10 defa neden etiketlenmesi. Açılan tüm mavi ekran konularında 1 sayfa vesemir var.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tek tek kişi etiketlemek yerine, bu konunun linkini atmaları daha mı uygun olur?

Erda Yıldırım

80+ Gold
Her zaman görüyorum bunu. Her konuya birilerini etiketleyerek mesaj kasıyorlar. Bunlar ceza alsınlar. Çoğu böyle böyle gold oluyor.

Örnek olarak bu konunun;

7. sayfasında bile @Vesemir i etiketliyorlar. Konu da bir sürü vesemiri etikeyleyenler var. Ya da başkalarını.

Aynı şekil de mavi ekran konularında da hep başkalarını etiketleyerek konuyu 2. sayfaya taşıyorlar. Asıl komik olan ise aynı konuya 10 defa aynı kişiyi etiketlemeleri.

Eğer bu yaptıkları serbest ise gold ya da plat olmanını bir anlamı kalmaz. Çoğu kişinin rankı zaten boş. Hepsi başkalarını etiketleyerek rütbe kazandı.

@Mehmet Yılmaz

Örnekler;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ve bu konu;

@Vesemir alalım arkadaşı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular