Onlarca değil, bir elin parmağını geçmeyecek konu açılmıştır en fazla. Sosyal'i yerden yere vuran konular en fazla 3 tanedir. Yaşadığımız hadiseyi anlatınca susturulacaksak, daha çok yol kat etmemiz gerekecek.
İnsanlar her konuda birbirine yardımcı oluyor burada. Şikayet edip arkasından boş boş konuşan insanlar konusunda katılıyorum. Konuyu bana ithafen açtığını az çok tahmin ediyorum merak etme. Konu dışı bölümü de boşuna yok, isteyen herkes saygı çerçevesi içinde istediği konuyu açabilir. İnternet...
Konumu görüp direkt aykırılığa başladın. Forumun arkasından sövmüyorum ve şikayet etmiyorum merak etme. İnsanlara saygı çerçevesinde yaşadığım olayı anlatıyorum. "Technopat Sosyal Rezilliği" gibi konular saçmalıktan ibaret fakat ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum. Konuya Mehmet Yılmaz'ın...
@Mehmet Yılmaz
Hemen olmasa bile yakın zamanda bence de gelmeli. Dimension bilgisayarlarda sorun çıkarmıyor da, telefonlarda ağır bir arayüz olduğu için sorun çıkarıyor illaki. Görünümünü siyah ile çok seviyorum fakat biraz ağır bir tema.