Neler Yeni

Başka forumları şikayet amaçlı konu açmak yasaklanmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
E hocam bu forumda technopat ı şikayet eden onlarca konu gördüm ve bıktım artık. Burasi şikayetvar değil.
İnsanlar her konuda birbirine yardımcı oluyor burada. Şikayet edip arkasından boş boş konuşan insanlar konusunda katılıyorum. Konuyu bana ithafen açtığını az çok tahmin ediyorum merak etme. Konu dışı bölümü de boşuna yok, isteyen herkes saygı çerçevesi içinde istediği konuyu açabilir. İnternet özgürlüğü deniyor buna.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
İnsanlar her konuda birbirine yardımcı oluyor burada. Şikayet edip arkasından boş boş konuşan insanlar konusunda katılıyorum. Konuyu bana ithafen açtığını az çok tahmin ediyorum merak etme. Konu dışı bölümü de boşuna yok, isteyen herkes saygı çerçevesi içinde istediği konuyu açabilir. İnternet özgürlüğü deniyor buna.
Konuyu size itafhen açmadım. Bu başlık altında gördüğüm onlarca konu olduğu için açtım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Sdnde de bir ara açılmıştı tum dünya o konudaydi diyebilirim ama 10 yıldan eski forumda bile herhangi bir sorun yaratmiyordu ki tevhnopat harici hicbir yerde konu dışı yasak değil yani konu dışı bölümü da ya özgü değil yami tevhnopatta olmaması hiçbir forumda olamayacağı anlamına gelmiyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Konuyu size ithafen açmadım. Bu başlık altında gördüğüm onlarca konu olduğu için açtım.
Onlarca değil, bir elin parmağını geçmeyecek konu açılmıştır en fazla. Sosyal'i yerden yere vuran konular en fazla 3 tanedir. Yaşadığımız hadiseyi anlatınca susturulacaksak, daha çok yol kat etmemiz gerekecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,574
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konu tamamıyla kavga, kaos yaratacak şekilde açıldıysa zaten yasak. Fakat seviyeli bir tartışma konusu olursa kapımız her zaman açıktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,914
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom