Reves9
80+
Bu sizin açtığınız konu özelinde değil. Siz direkt olarak konu silme özelliğinden bahsediyorsunuz. Bu forumda tek konu açan siz değilsiniz. Size özel nasıl bir şey gelmesini bekliyorsunuz anlamadım. Sizin anlayamadığınız şey buranın bir "teknoloji" forumu olması.Değil mi? Yoksa tabii ki de konu açarak hatalı olmuş olabilirim, ama ben bir kullanıcıyım ve art niyetim yoksa yardım edilmeliyim; bu bir ihlal değil. En azından, dediğiniz gibi, bir rapor sistemi, onaylı konu sistemi veya konu açtıktan sonra 30 dakika içinde silebilme özelliği gibi çözümler sunulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç alakası yok. Benim açtığım konu, insanların ortak bir çözüm bulabileceği bir mesele değildi. Ayrıca, bu örnek gibi birçok konu açılıyor ve açılmaya da devam ediyor. Bu tür konularda insanlar özel hayatlarını paylaşıyor ve uzun uzun yazdıktan sonra bile anlatmaktan vazgeçebilirler. Bu herkesin hakkıdır.
Ben buraya diken üstünde konu açmaya gelmiyorum. İstesem konuyu çirkin ve art niyetli bir şekilde de ele alabilirim, fakat böyle bir niyetim yok. Bu sebeple, "Dikkatsiz davranmanın sonuçları elbette olacaktır." gibi bir tavır takınmak, asıl dikkatsiz ve değersiz davranıştır.
Ayrıca, "Normalde forumlarda konu düzenleme dahi olmaz." demişsiniz. Gayet de var hocam, bunu siz de biliyorsunuz. Üstelik, T. Pat forumu gibi platformlarda bile onaylı konu açma sistemi mevcut, bilginiz olsun.
Diken üstünde konu açmanıza gerek yok, yukarıdaki tavrım aynen doğru. Siz tamamen kendi yaptığınız şeyin karşılığını almışsınız. Normalde konu silme olmamasına rağmen konunuzu silmişsiniz, moderatörler konunuzu geri getirmek yerine iyi niyet gösterip sadece ceza vermiş. Daha burada ne söylemeye çalışıyorsunuz onu da anlamadım.
Ayrıca evet, hiçbir forumda konu düzenleme yok. Technopat'ta konunuzda çok büyük değişiklik yapamıyorsunuz. Yapacağınız ufak değişiklikler içinde rapor sistemi üzerinden moderasyon ekibine ulaşmanız gerek. Onaylı konu açma sisteminin konuyla alakası olmamasına rağmen sırf biraz daha örnek gösterebilmek için onu da yazmışsınız.