Neler Yeni

GAMING GEN HAKKINDA FAZLA ŞİKAYET

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir memnuniyetsizlik varsa kararımı gözden geçireceğim. Buna ek olarak konudan bağımsız ama R5 5600 ve 6700 XT'li sistem 1080P'de darboğaz yapar mı?
6-7 kez alışveriş yaptım sorunlar genellikle firma kaynaklı olmuyor fakat müşteri hizmetleri ve servisleri aşırı ilgisiz. Şuana kadar gördüğüm en kötü müşteri hizmetlerine ve servise sahipler maalesef. İkisinide ulaşmanız neredeyse imkansız, aradığınızda en az 30dk bekliyorsunuz ve servistekilere not vs bırakınca umursamıyorlar. Gaminggenden ilgilenen çağlar ve emir bey var onun dışında kubilay beyde iyi ama diğer çalışanlar çok iyi değil.
Ama ben 3 tane sistem aldım 1 tanesinde sorun çıktı o da ekran kartında coil whine vardı. Onun dışında hiç sorun çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir memnuniyetsizlik varsa kararımı gözden geçireceğim. Buna ek olarak konudan bağımsız ama R5 5600 ve 6700 XT'li sistem 1080P'de darboğaz yapar mı?
Yapmaz darboğaz dostum rahatlıkla kullanabilirsin bu arada. Yapar diyenlere aldanma.

Top Bottom