Neler Yeni

GAMING GEN HAKKINDA FAZLA ŞİKAYET

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe İsmail
Herkesten olmaz yanıtı alınca sipariş verecektim şimdi kafam iyice karıştı 😅 Monitörüm FreeSync destekli olduğu için ve bütçem 20K olduğu için alabileceğim en iyi ekran kartı 6700 XT. Sırf darboğaz yapmasın diye düşüğünü mü alayım? Ya da işlemciyi 5600X yapıp SSD'yi 500 GB alsam kurtarır mı?
Bütçeyi 2 lira artırabilirsen 7500f işlemcili olanı al o ilerde daha yüksek ekran kartındada darboğaz yapmaz

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
6700xt r5 5600 alıp iade ettim drop takılmadan dolayı sonrasın da aynı yerden 4060 r5 5600 aldim ayni sorundan dolayı iade ettim bir daha o firmadan asla alışveriş yapmam.

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
Bütçeyi 2 lira artırabilirsen 7500f işlemcili olanı al o ilerde daha yüksek ekran kartındada darboğaz yapmaz
Klavye ve monitöre toplam 6K verdiğim için kasada 20K'nın 1 kuruş üzerine çıkmam mümkün değil maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan farklı bir sitede aynı sistemi 1080P kullanan bir arkadaşta darboğaz olmadığını söyledi 😅 İşler iyice çorba oldu kime güveneceğimi şaşırdım.

Son düzenleme:

COMMANDERR

80+ Bronze
Dostum okudun mu bilmiyorum aynı sistemi 1080P'de kullanan arkadaş darboğaz olduğunu söylüyor. Eğer 2K monitör alma şansın yok siparişi iptal et.
1080 pde bu işlemci ve ekran kartında darboğaz yok denecek kadar azdır , arkadaşa belki başka bı sıkıntıda olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe İsmail
6700xt r5 5600 alıp iade ettim drop takılmadan dolayı sonrasın da aynı yerden 4060 r5 5600 aldim ayni sorundan dolayı iade ettim bir daha o firmadan asla alışveriş yapmam.
Sorun pek firma ile alakalı değil gibi dostum inatla 5600 niye aliyosun ki

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
1080 pde bu işlemci ve ekran kartında darboğaz yok denecek kadar azdır , arkadaşa belki başka bı sıkıntıda olabilir
Valla başka sitede aynı sistemi kullanan birisi de darboğaz olmadığını söyledi. Kimin dediğine güveneceğim bilmiyorum kafam çorba oldu sabahtan beri. İade işleriyle boğuşmak istemiyorum.

COMMANDERR

80+ Bronze
Valla başka sitede aynı sistemi kullanan birisi de darboğaz olmadığını söyledi. Kimin dediğine güveneceğim bilmiyorum kafam çorba oldu sabahtan beri. İade işleriyle boğuşmak istemiyorum.
Valla ben çektim, test te izledim birkaç yerde , letgoda ilan ararken bazı kişilerede sordum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.
Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir memnuniyetsizlik varsa kararımı gözden geçireceğim. Buna ek olarak konudan bağımsız ama R5 5600 ve 6700 XT'li sistem 1080P'de darboğaz yapar mı?
Alıntıyı görüntüle

Hayatımda ilk ve son kez alışveriş yaptım kral şuna bak birdaha asla

Top Bottom