Neler Yeni

Başka forumları şikayet amaçlı konu açmak yasaklanmalı

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Bugünlerde çok görmeye başladım bu tarz konuları. Bence başka bir forum hakkında şikayet ve sızlanmaları hakkında bu forumda konu açılmamalı.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Karşı forumu yeren, ezen, hakaret eden konular olmadığı sürece, seviyeli bir tartışma ortamı olduğu sürece bence sıkıntı yok.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
eğer ciddi bir sorun olmuşsa paylaşmada sakınca olmasın
tabi küfür hakaret vb. hariç

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz bir şey. Sonuçta da forumundasın technopatın değil. Sorunun varsa moderatörlere yazarsın. Başka bir forumda bu konu ile şikayet etmek saçma bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Konumu görüp direkt aykırılığa başladın. Forumun arkasından sövmüyorum ve şikayet etmiyorum merak etme. İnsanlara saygı çerçevesinde yaşadığım olayı anlatıyorum. "Technopat Sosyal Rezilliği" gibi konular saçmalıktan ibaret fakat ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum. Konuya Mehmet Yılmaz'ın gelmesine karşın konum kilitlenmemiş, neden? Çünkü forumu gömme yok.

Son düzenleme:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Al işte. Sen buradan haksız bir ban yesen diyelim yedin sesinini nerede duyuracaksın? Burada Technopat moderatörü olarak üye olanda var belki onlar görüp yönetime bunu bildirip banı açılacak? Bilip bilmeden konuşmayın boş yere açmıyoruz bu konuları.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Konumu görüp direkt aykırılığa başladın. Forumun arkasından sövmüyorum merak etme. İnsanlara saygı çerçevesinde yaşadığım olayı anlatıyorum. "Technopat Sosyal Rezilliği" gibi konular saçmalıktan ibaret fakat ben yaşadığım bir olayı anlatıyorum. Konuya Mehmet Yılmaz'ın gelmesine karşın konum kilitlenmemiş, neden? Çünkü forumu gömme yok.
E hocam bu forumda technopat ı şikayet eden onlarca konu gördüm ve bıktım artık. Burasi şikayetvar değil.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aynen saçma bence de. A firmasından şikayetçisin ama B firmasına şikayetini bildiriyorsun.

Top Bottom