Arama sonuçları: *

1. Skynel

Ban Yedikten Sonra Özel Mesajları Okuma

Atılan DM'leri en azından aldığımız ürünleri görmek hakkımız diye düşünüyorum
  2. Skynel

Mehmet abi aldığımız ürünü görememek cezaya dahil mi en azından DM'leri görüp aldığımız ürünler hakkında bilgi alabilelim
  3. Skynel

Hiç mi yönetici görmedi @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz 1635182936 Bu da olur rabi ama kesinlikle görmeliyiz DM'leri
  4. Skynel

Selamlar millet Ban yediğim süre boyunca DM'deki mesajları göremedim Ban Yedikten sonra görünüyorsunuz Ban yemeyen ve bilmeyenler varsa söylemiş olayım Mesela bir ürün satın aldım site üzerinden DM'den üründe RDR2 hesabı hesap bilgileri DM'den bana verildiği için Ban yersem DM'i okuyamadığım...
  5. Skynel

Boş Mesajlara Uyarı Sistemi Gelsin!

Geri dönüş almak zorunda değiliz de geri dönüş yapılmadığı zaman bakılmıyor olarak düşünüyoruz en azından her raporlara bakıldığında bildirim verilmiyor diye bilgilendirebilirsiniz bilmeyen ben dahil bir çok kişi var
  6. Skynel

Güvenilir ve dikkat edilmesi gereken siteler için sabit bir konu açılabilir mi?

O zamanda o sitelerde sorun yaşayan insanlar gelip buraya hesap sorarsa sıkıntı yaşarlar bence bu tarz bir şeye gerek yok sorarak ne kadar güvenilir olup olmadığını öğrenebilirler
  7. Skynel

Forumdaki konuların sohbet amaçlı kullanılması hk.

O tarz konular zaten muhabbet konuları değil mi Hayırlı olsun nasıl aldın nereden aldın tarzı konuşmalar işte ne zaman gelecek falan Yardıma ihtiyaç olan konularda dediğiniz doğru.
  8. Skynel

Forumun 1. Senesine Özel Etkinlik

23 Mart 2020'de foruma üye olanlara ödül olsun o.O2
  9. Skynel

1. Yıla Özel Uyarılara Af

Ben 2 defa sansürle yedi sülalemi kainat yazdım 2 tane silinmez uyarı yedim ikisinide aynı anda yedim iki defa yazdığım için ceza olduğunu bilmiyordum 2 uyarım var şuan :(
  10. Skynel

Direk en iyi cevap olarak şecebilme

Bence konu sahibi verebilmeli eğer saçma bir en iyi cevapsa reportlayabiliriz ama belki bu moderatörleri uğraştırabilir @Mehmet Yılmaz ne diyorsun abi
  11. Skynel

Takip ettiğimiz üyelerin doğum günü olduğunda bildirim alalım

2 olduk teşekkürler 👩‍💻 ben de başıma bir şey gelmezse teşekkür ederim 🥺
  12. Skynel

Sonunda biri gördü 🐣🥺
  13. Skynel

Yazdığıma reaksiyon bile veren olmadı öyle bir durum yani 🐣 o.O2 🐣
  14. Skynel

Daha önce kutlanmadı yine kutlanmaz ama yazayım 28 ağustos
  15. Skynel

Bilerek Ban Yiyenler Hakkında

20k mı o kadar var mıymış ya 😳
  16. Skynel

@cfranko bu forum sahipleri de iyi kazanıyor he(!)
  17. Skynel

Forumda ki reklamlar olabilir hocam.
  18. Skynel

Doğru. o.O2
  19. Skynel

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye%27deki_vergiler Neye vergi ödemiyoruz ki o.O2
  20. Skynel

Bir kişi ban yedikten sonra geçici ban mı yedi yoksa kalıcı olarak mı banlandı bunu görebiliyor muyuz?
Top Bottom