Son konulara bak. Hepsi ya cevapsız bırakılmış, ya da reddedilmiş.Neden?
Forum İçin İstek-Öneri
BU BÖLÜM SADECE DA FORUM HAKKINDA ÖNERİLERİNİZ İÇİNDİR.
forum.donanimarsivi.com
Son konulara bak. Hepsi ya cevapsız bırakılmış, ya da reddedilmiş.Neden?
Dostum övdün mü gömdün mü?Bu kadar basit. Bravo.
Hocam +1 olayında haklısınız ama bazen çözüm yazarken insan yazıldığını farketmeyebiliyor.Az önce gördüm adam sadece ''+1'' yazmış bunun yerine cevabı beğenebilir.
Birde bazıları da sırf mesaj kasmak için yukarıda yazılmış bir cevabın kelimelerinin yerlerini değiştirip bir daha yazıyor bunlara uyarı sistemi gelse çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz
Övdüm yav. Sorunu çözdün sayılırsın ama tek eksik memed abinin bizi dinlememesi.Dostum övdün mü gömdün mü?
Küçük bir not: Konuyu açan ben değilim.
Onlarda aktif değil.@crazyreign @Toxpox yeniden mod olsa boş mesajlar biraz azalır ama mod sayısı yine yetmez birkaç tane daha mod gerekecek
Biliyorum ama mod seçilirken uyarısına bakılması saçma uyarıya bakarsak forumda mod bulunmaz herkesin uyarısı varOnlarda aktif değil.
Geri dönüş almak zorunda değiliz de geri dönüş yapılmadığı zaman bakılmıyor olarak düşünüyoruz en azından her raporlara bakıldığında bildirim verilmiyor diye bilgilendirebilirsiniz bilmeyen ben dahil bir çok kişi varForumun yarısı sizin önerileriniz üzerine düzenlendi zaten. Dinlenmiyoruz yazmak için önünü görmemek lazïm ya da cidden art niyetli olmak lazım. Ha raporlara geri dönüş istiyorsanız gidip özel mesajları en iyi cevap diye raporlayanları, 20 tane konusunu raporlayıp silmek istiyorum diyenleri ayıklayın bu kadar basit. Ayrıca geri dönüşte almak zorunda değilsiniz, her rapora bakılıyor.
Bunu neden biz yapıyoruz? Bunlar yüzünden raporlara yetişemiyorsanız yeni mod alırsınız, bu kadar basit.Ha raporlara geri dönüş istiyorsanız gidip özel mesajları en iyi cevap diye raporlayanları, 20 tane konusunu raporlayıp silmek istiyorum diyenleri ayıklayın bu kadar basit.
Geri dönüş almak zorunda değiliz de geri dönüş yapılmadığı zaman bakılmıyor olarak düşünüyoruz en azından her raporlara bakıldığında bildirim verilmiyor diye bilgilendirebilirsiniz bilmeyen ben dahil bir çok kişi varg
Aylar önce mod alın mod alın diyenlerden mod listesi istemiştim hâlâ ses soluk çıkmadı.Bunu neden biz yapıyoruz? Bunlar yüzünden raporlara yetişemiyorsanız yeni mod alırsınız, bu kadar basit.