Neler Yeni

Boş Mesajlara Uyarı Sistemi Gelsin!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Az önce gördüm adam sadece ''+1'' yazmış bunun yerine cevabı beğenebilir.
Birde bazıları da sırf mesaj kasmak için yukarıda yazılmış bir cevabın kelimelerinin yerlerini değiştirip bir daha yazıyor bunlara uyarı sistemi gelse çok iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz
Hocam +1 olayında haklısınız ama bazen çözüm yazarken insan yazıldığını farketmeyebiliyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,860
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forumun yarısı sizin önerileriniz üzerine düzenlendi zaten. Dinlenmiyoruz yazmak için önünü görmemek lazïm ya da cidden art niyetli olmak lazım. Ha raporlara geri dönüş istiyorsanız gidip özel mesajları en iyi cevap diye raporlayanları, 20 tane konusunu raporlayıp silmek istiyorum diyenleri ayıklayın bu kadar basit. Ayrıca geri dönüşte almak zorunda değilsiniz, her rapora bakılıyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Forumun yarısı sizin önerileriniz üzerine düzenlendi zaten. Dinlenmiyoruz yazmak için önünü görmemek lazïm ya da cidden art niyetli olmak lazım. Ha raporlara geri dönüş istiyorsanız gidip özel mesajları en iyi cevap diye raporlayanları, 20 tane konusunu raporlayıp silmek istiyorum diyenleri ayıklayın bu kadar basit. Ayrıca geri dönüşte almak zorunda değilsiniz, her rapora bakılıyor.
Geri dönüş almak zorunda değiliz de geri dönüş yapılmadığı zaman bakılmıyor olarak düşünüyoruz en azından her raporlara bakıldığında bildirim verilmiyor diye bilgilendirebilirsiniz bilmeyen ben dahil bir çok kişi var

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ha raporlara geri dönüş istiyorsanız gidip özel mesajları en iyi cevap diye raporlayanları, 20 tane konusunu raporlayıp silmek istiyorum diyenleri ayıklayın bu kadar basit.
Bunu neden biz yapıyoruz? Bunlar yüzünden raporlara yetişemiyorsanız yeni mod alırsınız, bu kadar basit.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,860
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Girmeyin o zaman. Ben bunu 50 kere söyledim ciddiye almıyorsanız daha yapabileceğim bir şey yok.
Geri dönüş almak zorunda değiliz de geri dönüş yapılmadığı zaman bakılmıyor olarak düşünüyoruz en azından her raporlara bakıldığında bildirim verilmiyor diye bilgilendirebilirsiniz bilmeyen ben dahil bir çok kişi varg

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,860
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunu neden biz yapıyoruz? Bunlar yüzünden raporlara yetişemiyorsanız yeni mod alırsınız, bu kadar basit.
Aylar önce mod alın mod alın diyenlerden mod listesi istemiştim hâlâ ses soluk çıkmadı.

Top Bottom