-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
bana hep geldi4-5 kere rapor ettim böylelerini 1 kere bile raporunuz çözümlendi vs. bildirim gelmedi.
bana hep geldi4-5 kere rapor ettim böylelerini 1 kere bile raporunuz çözümlendi vs. bildirim gelmedi.
En azından "çözüldü" şeklinde bir bildirim gelmeli.Aslına bakılırsa hiç bildirim almamanız gerekiyor gizlilik açısından. Biri ceza alınca bile gidip profiline saçma sapan spam yapıyorsunuz.
Başvuru konusu açıldı, oradan katılanların isimlerini alacaksınız. Bunu neden üyeler yapsın?Aylar önce mod alın mod alın diyenlerden mod listesi istemiştim hâlâ ses soluk çıkmadı.
En azından "çözüldü" şeklinde bir bildirim gelmeli.
Çözüldüden ne anlam çıkacaktı dostum? Aynı şeyi istiyorsun.En azından "çözüldü" şeklinde bir bildirim gelmeli.
O zaman işin aslını bilip bilmeden kesin yargılarla saldırmayacaksınız böyle emir verir laflarla.Başvuru konusu açıldı, oradan katılanların isimlerini alacaksınız. Bunu neden üyeler yapsın?
Doğru, ancak rapora ne olduğunu bilmiyoruz. Bunu da öğrenmek en doğal hakkımız.Çözüldüden ne anlam çıkacaktı dostum? Aynı şeyi istiyorsun.
Doğru, ancak rapora ne olduğunu bilmiyoruz. Bunu da öğrenmek en doğal hakkımız.
Sorun orada değil, sorun oradan mesaj kasmaya çalışanlardan.Forumdaki bazı üyeler o kadar saçmalamaya başladı ki artık. Size ne herifin +1 yazmasından, beğenebilir +1 yazabilir, ''takip et'' yapmaz gidip takip yazar bildirim için. Kasmayın kendinizi bu kadar.
İstanbul'da geçmediğim köprüye gidiyor işteyoo
sen vergi verince vergi nereye gitti biliyor musun
Kimin ne niyetle yazdığını bilemeyiz, bilemediğimiz gibi kimseyi de alakadar etmez.Sorun orada değil, sorun oradan mesaj kasmaya çalışanlardan.