Neler Yeni

Forumdaki konuların sohbet amaçlı kullanılması hk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Forumdaki bazı konularda öyle bir sohbet havası hakim ki bu konular günlerce ana sayfaya düşüyor. 150-200 mesajı aşan konular var. Buna ben karışamam ama mesaj kasma amacıyla sürekli bir boş muhabbet dönmekte. Bu beni neden rahatsız ediyor derseniz açtığımız konularda karşılıklı sohbet eden insanlar var ve konu amacından sapıtıyor. Bir konu altında konu dışı muhabbet etmek nedir? Bu öylesine abartılıyor ki konuda sayfalarca sohbetleşen kullanıcılar var. X kişisi şu ürünü aldım diye konu açıyor konuya 300 mesaj atılıyor, sebebi nedir? Mesaj kasmak mı?

Bence gereksiz mesajın saatlik "mute" cezası olmalı. Konu dışı veya sohbet konularında muhabbet edilebilir diye düşünüyorum. Bunu suistimal eden kullanıcılar var, daha fazla denetlenmeli.
@Abdullah Hacıgül

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Forumdaki bazı konularda öyle bir sohbet havası hakim ki bu konular günlerce ana sayfaya düşüyor. 150-200 mesajı aşan konular var. Buna ben karışamam ama mesaj kasma amacıyla sürekli bir boş muhabbet dönmekte. Bu beni neden rahatsız ediyor derseniz açtığımız konularda karşılıklı sohbet eden insanlar var ve konu amacından sapıtıyor. Bir konu altında konu dışı muhabbet etmek nedir? Bu öylesine abartılıyor ki konuda sayfalarca sohbetleşen kullanıcılar var. X kişisi şu ürünü aldım diye konu açıyor konuya 300 mesaj atılıyor, sebebi nedir? Mesaj kasmak mı?

Bence gereksiz mesajın saatlik "mute" cezası olmalı. Konu dışı veya sohbet konularında muhabbet edilebilir diye düşünüyorum. Bunu suistimal eden kullanıcılar var, daha fazla denetlenmeli.
@Abdullah Hacıgül
Bence fazla muhabbet dönen konular otomatik olarak konu dışına taşınmalı

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
Ahmet Aydın
Ben bi konu açıyorum yardıma ihtiyacım olduğu için. Bu sohbet konuları hep en başta olduğundan 1 dk geçmeden konum anasayfada kayboluyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

@Abdullah Hacıgül
Dediğiniz muhabbetler genelde trol konular oluyor mesela izoly veya saçma sapan bir sistem konusunda ben çok fazla konu açip sonuca ulaşamayan görmedim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Zaten böyle sohbet konusuna çevirenler ceza alıyor ve konular kilitleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
Dediğiniz muhabbetler genelde trol konular oluyor mesela izoly veya saçma sapan bir sistem konusunda ben çok fazla konu açip sonuca ulaşamayan görmedim
Bkz. 9000₺ RX 5700 satma hikayem, 6700₺ RX 6700XT aldım, RTX 3060 alma hikayem.
Bu konulara 300'e yakın mesaj atıldı, biraz okursanız ne kadar boş muhabbetler döndüğünü görürsünüz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Bkz. 9000₺ RX 5700 satma hikayem, 6700₺ RX 6700XT aldım, RTX 3060 alma hikayem.
Bu konulara 300'e yakın mesaj atıldı, biraz okursanız ne kadar boş muhabbetler döndüğünü görürsünüz.
O tarz konular zaten muhabbet konuları değil mi
Hayırlı olsun nasıl aldın nereden aldın tarzı konuşmalar işte ne zaman gelecek falan
Yardıma ihtiyaç olan konularda dediğiniz doğru.

alex jensen

80+ Silver
Ben bi konu açıyorum yardıma ihtiyacım olduğu için. Bu sohbet konuları hep en başta olduğundan 1 dk geçmeden konum anasayfada kayboluyor.
knk eğer konuda muhabbet varsa o konu yukarıda olur btw bu aradca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,050
Son üye
temu indirim canavarı
Top Bottom