Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

FORUMDA ATATÜRK RESMİ NEDEN KALDIRILDI?

Fotoları karıştırmış olabilir?
  2. akıllı kuş

Forum hatası: 503 Service Temporarily Unavailable

Sunucuyla alakalı bir sorun olması lazım Herkesde olduğuna göre. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz sorun neden oluyor ve çözme imkanınız varmı? Bi ara uzun bi inceleme yazdım konu açacakken bu hata geldi bende kocaman incelemeyi tekrar yazmaya üşendim. Çözermisiniz bu sorunu?
  3. akıllı kuş

Foruma Artık Otomatik Noktalama İşareti ve Düzeltme Gelmeli

benim fikrim en azından yazılacaksa şöyle "merabaarkadaşlarbenimpcbozuldunapayım" gibi yazanlara uyarı gelmeli. yada "arkslar bnımkl av ye bozl du" gibi şeylerle bazıları trollüyorda bu tür konularında kaldırılması lazım. illa noktası virgülüne kadar uymaya gerek yok
  4. akıllı kuş

Foruma Artık Otomatik Noktalama İşareti ve Düzeltme Gelmeli

bu konuda beni yargılamayın mobile alışık olmadığımdan (ara sıra foruma mobilden giriyorum) ufak yazım hataları yapabiliyorum kb
  5. akıllı kuş

Günlük konu sınırı olmalı

Bi ara ben üst üste 6 konu açmıştım ekran kartı hakkında aynı günde :D 1627334285 Şahsi düşüncem böyle bir sistem yerine moderatörlerin onay verip konunun açılması. Ama bunun için hep aktif modlar gerekir ve bizim moderatörler pek aktif değil.
  6. akıllı kuş

Forumu canlandırmak için neler yapılabilir sizce?

şimdi ben bunu raporlasam yöneticilerin umrunda olmaz :/
  7. akıllı kuş

çok görüyorum bazen bir konu açılıyor adam konuda bir şeyi yanlış yazıyor hemen ardından yanlış yazılan şey hakkında 4-5 tane troll mesaj geliyor. demek istediğim sizinki gibi eğlence kısmı harici troll olmamalı.
  8. akıllı kuş

saçma bir emoji ve bir süre sonra gözümü ağrıtmaya, sinir bozmaya başladı.
  9. akıllı kuş

bu tip boş mesajların silinmesi, ve kullanıcıya "boş yapmaktan uyarı aldın" gibi bi şey gelmesi lazım. tabi benim söyleyiş şeklim biraz troll gibi ama daha uygun bir ifade ile söylenebilir. troll şeylerin olmaması lazım. olacaksada konu dışı bölümünde falan yapsınlar bari.
  10. akıllı kuş

hocam technopatta RX570 imi kaça satmalıyım diye konu açtım uyarı geldi ve bi tane mode düzeltmiş RX570 Kaça satılır? diye. IKISIDE AYNI ŞEYI IFADE EDIYOR ZATEN BRUH
  11. akıllı kuş

Dün gece saat 3 te valo oynuyordum br 2 mod aktifti bunlar gece gece uyumuyormu dedim
  12. akıllı kuş

Foruma özel emojilerin olduğu bir emoji seçme ekranı gelsin

:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::kekw::kekw::trpeepo::peeposad::peepokalp: ilk defa bu emojileri kullandm var olduklarından haberim bile yoq
  13. akıllı kuş

Bence forum teması değişmeli

ben bu haliyle gayet iyi olduğunu düşünüyorum. sağ tarafta ufak reklamlar, üst tarafta AMD nin değişmeyen RX 6700 XT reklamı hoş beyaz-mavi tema gayet iyi. (ben bundan bahsettiğini düşünüyorum farklı anladıysam k.b)
  14. akıllı kuş

Foruma ve yönetime gelen eleştiriler

@Abdullah Hacıgül önerim bence iyi bir fikir. 1625660889 neden? (rage anlamında değil soruyorum. ben eleştiri kaldırabilen bir insanım.)
  15. akıllı kuş

onu yazacaktım unutmuşum.
  16. akıllı kuş

mantıklı. yükseltmeyi bilmeyenler için şöyle bir şey olmalı bence: millet foruma katıldığında forum kurallarının direk önlerine çıkması lazım. daha mantıklı olanı ise foruma kayıt olduğumuzda mesela bir konuya mesaj yazacağız ama forumdaki kurallar bölümüne girmedik? mesaj atamayacağız. konu...
Top Bottom