Forumu canlandırmak için neler yapılabilir sizce?

Forumu canlandırmak için neler yapılabilir sizce?
Ödüllü bir etkinlik hariç.

En basitinden daha fazla kullanıcının foruma ulaşabilmesi için SEO yükseltmeye yönelik işlemler yapılabilir. SEO'yu yükseltmek için kurallar bir süreliğine ağırlaştırılması lazım ve konu onay sisteminin devreye sokulması lazım. Nedenini bilenler anladı.

Belli bir mesaj altında olanlar için emoji kullanmama gelebilir.

Aynı şekilde duruma mesaj yazma da kısıtlanabilir.

Sizin önerileriniz nedir?
Bunlar canlandırmaktan ziyade olanları da gönderir gibi geliyor.

Forumu canlandırmak yerine önce daha sıkı bir yönetim olursa daha iyi olur bence.
Mesela ilk sayfaya atılan, konuyu kirleten ve gereksiz bir mesaj:
1627161515804.png

Bu mesajı binlerce insan görecek, sadece bu konudan bahsetmiyorum çoğu konu da gereksiz mesajlar çok oluyor ve silinmiyor. "burada neden böyle boş mesajlar var" gibi tepkiler olması da normal. Dolayısıyla bu foruma karşı ön yargılı olma sebeplerinden biri.

Forumu canlandırmak yerine önce daha sıkı bir yönetim olursa daha iyi olur bence.
Mesela ilk sayfaya atılan, konuyu kirleten ve gereksiz bir mesaj:
Alıntıyı görüntüle
Bu mesajı binlerce insan görecek, sadece bu konudan bahsetmiyorum çoğu konu da gereksiz mesajlar çok oluyor ve silinmiyor. "burada neden böyle boş mesajlar var" gibi tepkiler olması da normal. Dolayısıyla bu foruma karşı ön yargılı olma sebeplerinden biri.
bu tip boş mesajların silinmesi, ve kullanıcıya "boş yapmaktan uyarı aldın" gibi bi şey gelmesi lazım. tabi benim söyleyiş şeklim biraz troll gibi ama daha uygun bir ifade ile söylenebilir. troll şeylerin olmaması lazım. olacaksada konu dışı bölümünde falan yapsınlar bari.

bu tip boş mesajların silinmesi, ve kullanıcıya "boş yapmaktan uyarı aldın" gibi bi şey gelmesi lazım. tabi benim söyleyiş şeklim biraz troll gibi ama daha uygun bir ifade ile söylenebilir. troll şeylerin olmaması lazım. olacaksada konu dışı bölümünde falan yapsınlar bari.
Mesajı yarım saat önce raporladım, silmediler.
Bundan bahsediyorum işte 🙂

Son düzenleme:
Bence cok kati kurallar falan olmamali asla mesela donanimhaberde falan birsuru bos konu var ama aktif baya yani sadece yanlis bilgi veren mesajlar engellenmeli ve forumu canlandirmak icin su anasayfa gelistirilmeli sadece 15 15 konular var 60 konu falan oluyo anasayfada onlara dh dekine benzer bir sistemm getirilse daha hoş olur

Ben zamanında konu trolleyen bir çok üyeye ceza ve ban atmıştım.
Bence olması gereken de bu, şu an yapıyorlar mı bilmiyorum ama bence yapılması lazım.
"Eğlence" konusu dışındaki konuların trollenmesi doğru değil.

Ben zamanında konu trolleyen bir çok üyeye ceza ve ban atmıştım.
Bence olması gereken de bu, şu an yapıyorlar mı bilmiyorum ama bence yapılması lazım.
"Eğlence" konusu dışındaki konuların trollenmesi doğru değil.
çok görüyorum bazen bir konu açılıyor adam konuda bir şeyi yanlış yazıyor hemen ardından yanlış yazılan şey hakkında 4-5 tane troll mesaj geliyor. demek istediğim sizinki gibi eğlence kısmı harici troll olmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,757
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri