Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
Gereksiz mesajların arasında bu önerimi gören yönetici oldu mu acaba?Canlandırmaya katkısı olur mu tam kestiremiyorum ama blog bölümündeki yazıların forumda da bir kategori altında indexlenmesi iyi olur bence. Üyelerin o haber hakkında yorum yazması ve onların okunması-cevaplanması forumda geçirilen zamanı artıran bir unsur. Özellikle de bu kadar teknoloji meraklısı bir araya gelmişken.
Örneğin Donanımhaber'de anasayfaya girilen haberler forum içerisindeki en aktif kategorilerden biri olan "Anasayfa Haberleri" bölümüne de ekleniyor. Technopat'ta da benzer şekilde bir sistem var.
Mesela bugün Batuhan Karalar isimli yazar arkadaşımız "POCO F3 GT Tanıtıldı" diye haber yapmış:
Oyuncu Telefonu POCO F3 GT Tanıtıldı, İşte Özellikleri! | Donanim Arşivi
Son dönemde ilgi çekici akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkan POCO, mobil oyunculara yönelik yeni modelini resmi olarak duyurdu. POCO F3 GT, uygun fiyatınadonanimarsivi.com
Kaçımızın haberi var?
Bu başlık forumda da olsa, bunun altında konuşsak işte nasıl bir model olmuş, fiyatı nasıl, kimlere hitap ediyor? Veya biri gelse Poco almayın aldırmayın yazsa, Poco almayı düşünen biri sebebini sorsa, bir Poco fanı gelse fanboyluk yapsa... Aktifliği artırabilecek bir unsur gibi geliyor bana. Tek bir örnekten yola çıkarak bunu söylüyorum tabii. Bu tür bir blog girisinin altında konuşulabilecek sayısız konu var.
Eğer altyapı buna müsaade ediyorsa yöneticilerimizin değerlendirmesine sunuyorum.
@Mehmet Yılmaz