Neler Yeni

Forumu canlandırmak için neler yapılabilir sizce?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Canlandırmaya katkısı olur mu tam kestiremiyorum ama blog bölümündeki yazıların forumda da bir kategori altında indexlenmesi iyi olur bence. Üyelerin o haber hakkında yorum yazması ve onların okunması-cevaplanması forumda geçirilen zamanı artıran bir unsur. Özellikle de bu kadar teknoloji meraklısı bir araya gelmişken.

Örneğin Donanımhaber'de anasayfaya girilen haberler forum içerisindeki en aktif kategorilerden biri olan "Anasayfa Haberleri" bölümüne de ekleniyor. Technopat'ta da benzer şekilde bir sistem var.

Mesela bugün Batuhan Karalar isimli yazar arkadaşımız "POCO F3 GT Tanıtıldı" diye haber yapmış:

Kaçımızın haberi var?

Bu başlık forumda da olsa, bunun altında konuşsak işte nasıl bir model olmuş, fiyatı nasıl, kimlere hitap ediyor? Veya biri gelse Poco almayın aldırmayın yazsa, Poco almayı düşünen biri sebebini sorsa, bir Poco fanı gelse fanboyluk yapsa... Aktifliği artırabilecek bir unsur gibi geliyor bana. Tek bir örnekten yola çıkarak bunu söylüyorum tabii. Bu tür bir blog girisinin altında konuşulabilecek sayısız konu var.

Eğer altyapı buna müsaade ediyorsa yöneticilerimizin değerlendirmesine sunuyorum.
Gereksiz mesajların arasında bu önerimi gören yönetici oldu mu acaba?
@Mehmet Yılmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
En İyi Cevap
7
Bence modlar birisine ban atarken daha dikkatli olsa güzel olur çünkü sen biriyle tartışmaya giriyorsun tartışmayı karşı kişi başlatıyor ve yanına konudan hiçbir haberi olamayan kişiler geliyor ve onlar değil sen ban yiyiyorsun karşıdakilere bir şey olmuyor. Kısaca biraz adalet lazım. :blobdance:

Mesela şimdi bunu yazdım diye linç yiyeceğim.:kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,875
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom