Neler Yeni

Foruma ve yönetime gelen eleştiriler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biliyorum. Haklı olduğu az konunun yanında haksız olduğu daha fazla güncel ve yeni bir olay olduğu için örnek verdim zaten. Amacım o konunun saçmalığını anlatmak ve sorunları dile getirmek.
Konu tamamiyle haksızdı işte. Kullanıcı kendi arkadaşlarının banlarını açtırmaya çalışıyor veya kendisinin uyarı yediği yerde ona laf edenlerin de uyarı yemesini istiyordu veya kendi arkadaşları sınırsız ceza yediği için diğerlerinin de yemesini istiyordu. Konunun tam özeti böyle.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
mantıklı. yükseltmeyi bilmeyenler için şöyle bir şey olmalı bence: millet foruma katıldığında forum kurallarının direk önlerine çıkması lazım. daha mantıklı olanı ise foruma kayıt olduğumuzda mesela bir konuya mesaj yazacağız ama forumdaki kurallar bölümüne girmedik? mesaj atamayacağız. konu açamayacağız. ama direk kurallar bölümüne nerden girildiğini bilmeyenlerinse mesela mesajı gönderilse: (örnek: mesaj atmaya bastık ama kurallar bölümüne daha önce girmedik şöyle bir mesaj gelecek "Donanım Arşivi Forum Kurallarını okuduktan sonra mesaj ve konu açabilirsiniz." ve insanların gir-çık yapmaması için ortalama 2-3 dakika bekletilmeli. (ben sadece kuralları okumayanlar için böyle bir fikir sundum. diğer fikirlere karışmıyorum.)

Son düzenleme:

Aware

80+ Silver
Konu tamamiyle haksızdı işte. Kullanıcı kendi arkadaşlarının banlarını açtırmaya çalışıyor veya kendisinin uyarı yediği yerde ona laf edenlerin de uyarı yemesini istiyordu veya kendi arkadaşları sınırsız ceza yediği için diğerlerinin de yemesini istiyordu. Konunun tam özeti böyle.
Biliyorum. Konuyu okudum. Haklı olduğu yer dediğim gibi az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bir öneri.
mantıklı. yükseltmeyi bilmeyenler için şöyle bir şey olmalı bence: millet foruma katıldığında forum kurallarının direk önlerine çıkması lazım. daha mantıklı olanı ise foruma kayıt olduğumuzda mesela bir konuya mesaj yazacağız ama forumdaki kurallar bölümüne girmedik? mesaj atamayacağız. konu açamayacağız. ama direk kurallar bölümüne nerden girildiğini bilmeyenlerinse mesela mesajı gönderilse: (örnek: mesaj atmaya bastık ama kurallar bölümüne daha önce girmedik şöyle bir mesaj gelecek "Donanım Arşivi Forum Kurallarını okuduktan sonra mesaj ve konu açabilirsiniz." (ben sadece kuralları okumayanlar için böyle bir fikir sundum. diğer fikirlere karışmıyorum.)

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
O konuyu açanın amacını hepimiz biliyoruz. Yönetim zayıf. Eleştiri yapılır ama eleştiri prim için yapılmaz. Örnek eleştiri:

Ekler

• Screenshot_2021-07-07-15-10-48-1.png
    Screenshot_2021-07-07-15-10-48-1.png
    311.2 KB · Hit: 60

Aware

80+ Silver
O konuyu açanın amacını hepimiz biliyoruz. Yönetim zayıf. Eleştiri yapılır ama eleştiri prim için yapılmaz. Örnek eleştiri:
Burada amacım prim değil. O arkadaşın amacı da belli neden yaptığı da. Burada amacım herkesin istediği şeyleri daha çok belli etmek. Umarım yerine ulaşır.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam iyi güzel her konuya 1-2 moderatör alınıp onay sistemi gelsin ama o kadar adamı nerden bulucaz ? Biliyorum forumda bir çok kullanıcı var ama sürekli aktif olması,güvenilir olması,işini iyi yapması gereken kişiler mod alınmalı ve bu kişi sayısı oldukça az.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Üyelere ilk önce kuralları okutma planım var zaten, ama artılarını ve eksilerini iyi analiz etmem gerekiyor.

Aware

80+ Silver
Üyelere ilk önce kuralları okutma planım var zaten, ama artılarını ve eksilerini iyi analiz etmem gerekiyor.
Eksisi olmaz Mehmet ab üyeler gidiyor bari gelen üyeler kuralları bilsin. Adam konuyu yükseltmiyor 3 tane konu açıyor aynı konudan yeni geldi diye rapor da atmıyorum soğumasın diye. Ama sizde lütfen işleri hızlandırın biraz daha.

Onurkotlutok05

80+ Gold
mantıklı. yükseltmeyi bilmeyenler için şöyle bir şey olmalı bence: millet foruma katıldığında forum kurallarının direk önlerine çıkması lazım. daha mantıklı olanı ise foruma kayıt olduğumuzda mesela bir konuya mesaj yazacağız ama forumdaki kurallar bölümüne girmedik? mesaj atamayacağız. konu açamayacağız. ama direk kurallar bölümüne nerden girildiğini bilmeyenlerinse mesela mesajı gönderilse: (örnek: mesaj atmaya bastık ama kurallar bölümüne daha önce girmedik şöyle bir mesaj gelecek "Donanım Arşivi Forum Kurallarını okuduktan sonra mesaj ve konu açabilirsiniz." (ben sadece kuralları okumayanlar için böyle bir fikir sundum. diğer fikirlere karışmıyorum.)
bu gayet mantıklı bir öneri ama sadece girip çıkar ve kuralları okumaz bu yüzden ilk 5 dakika (örnek) kurallarda bekletilmeli

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
bu gayet mantıklı bir öneri ama sadece girip çıkar ve kuralları okumaz bu yüzden ilk 5 dakika (örnek) kurallarda bekletilmeli
O dediğin şey sadece yazmakta kalır işte. Detaylıca düşününce saçmalık olduğunu anlarsın.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
mantıklı. yükseltmeyi bilmeyenler için şöyle bir şey olmalı bence: millet foruma katıldığında forum kurallarının direk önlerine çıkması lazım. daha mantıklı olanı ise foruma kayıt olduğumuzda mesela bir konuya mesaj yazacağız ama forumdaki kurallar bölümüne girmedik? mesaj atamayacağız. konu açamayacağız. ama direk kurallar bölümüne nerden girildiğini bilmeyenlerinse mesela mesajı gönderilse: (örnek: mesaj atmaya bastık ama kurallar bölümüne daha önce girmedik şöyle bir mesaj gelecek "Donanım Arşivi Forum Kurallarını okuduktan sonra mesaj ve konu açabilirsiniz." ve insanların gir-çık yapmaması için ortalama 2-3 dakika bekletilmeli. (ben sadece kuralları okumayanlar için böyle bir fikir sundum. diğer fikirlere karışmıyorum.)
@Abdullah Hacıgül önerim bence iyi bir fikir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O dediğin şey sadece yazmakta kalır işte. Detaylıca düşününce saçmalık olduğunu anlarsın.
neden? (rage anlamında değil soruyorum. ben eleştiri kaldırabilen bir insanım.)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom