Eleştiri konusu açan 20 yaş üstü adam göremezsin 14 yaşlarındaki arkadaşlar eleştiri konusu açmaya ve açıp 10 tane like almaya bayılıyor olay tamamen bundan ibaret. En ufak "kendine göre sıradışı bir olay görünce" forum bozdu knka tiribine giriyor. Yönetime yapılan eleştiri de drama dan beslemenin dışında bir şey göremedim, eleştiri gelecek mi? tabi gelecek ama bakıyorum adamın yaptığı eleştiri kendisinin istediği yönde bir forum olması şekilde, burası bir forum tabii ki de çok çok ilginç konularda açılacak burası bir taraftar grubu veya SEO kasmak üzerine belirli oyunlar oynanan bir forum değil
ben bir forum kurdum burada adam toplayıp bana gözü kapalı inanlardan bir grup kurup bir yerlere yönlendirmek üzerine çalışmıyoruz
onun için herkes bilir giden gider zerre umrumda olmaz herkes değerini kendisi yapar ama kalanlar için de hoş ortam için elimizden geleni yaparız.
Bir üyenin 10.000 mesajı olup 3 kere banlanıp 20 uyarısı olunca oooo çok iyi mesaj yazmış demiyoruz foruma insanlara ne katkısı oluyor diyoruz onun için mesaj kasarak üstün sağlamaya çalışanlar akıl verenler benden sadece havalarını alırlar. Nasıl geçen en iyi cevap sahipleri arasında çekiliş yaptıysam ben üyelerimize herkesden çok çok değer verdiğime %100 eminim.
Bazı üyelerin konu başlıkları yazılan yorum veya cevapları foruma yakışık bulmuyorsanız diğer forumların arama çubuğunu bir kullananın her forumda inanılmaz beyin yakan saçmalığın nirvanası bir sürü konu yorum insan görürsünüz. Burası bir forum aksine ben ilginç ve değişik durumları okumaktan keyif alıyorum
Aktiflik konusunda ise bir düşüş yok yasakların kalkması ile insanlar sosyal medyayı daha az kullanıyor şuan.