Neler Yeni

Foruma ve yönetime gelen eleştiriler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onurkotlutok05

80+ Gold
O dediğin şey sadece yazmakta kalır işte. Detaylıca düşününce saçmalık olduğunu anlarsın.
okumasını garantileyemeyiz ama en azından 5 dakika veya daha uzun süre (size kalmış) merak edip en kötü 1 -2 kural okur

Aware

80+ Silver
O dediğin şey sadece yazmakta kalır işte. Detaylıca düşününce saçmalık olduğunu anlarsın.
Oyunların öğretici kısımlarında adım adım geçmemiz gerek şeyler oluyor onların mantığı olabilir. 5 saniye kısa yazılarla bekletilebilinir. Zor olduğunu biliyoruz ama en azından şimdilik onay sistemi gelmeli.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Oyunların öğretici kısımlarında adım adım geçmemiz gerek şeyler oluyor onların mantığı olabilir. 5 saniye kısa yazılarla bekletilebilinir. Zor olduğunu biliyoruz ama en azından şimdilik onay sistemi gelmeli.
o da mantıklı fikir

Onurkotlutok05

80+ Gold
Amacımıze forumun eski haline dönmesi. Daha sonra kalitesinin daha çok artması.
şu an denetim olarak en rahat forum Da forum bunun + ları ve - leri var şu an - kısmı bir az daha fazla

Aware

80+ Silver
şu an denetim olarak en rahat forum Da forum bunun + ları ve - leri var şu an - kısmı bir az daha fazla
En sıkı yönetim Tp'da şuanda o da aşırı. Ortasının bulunacağını düşünüyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Eleştiri konusu açan 20 yaş üstü adam göremezsin 14 yaşlarındaki arkadaşlar eleştiri konusu açmaya ve açıp 10 tane like almaya bayılıyor olay tamamen bundan ibaret. En ufak "kendine göre sıradışı bir olay görünce" forum bozdu knka tiribine giriyor. Yönetime yapılan eleştiri de drama dan beslemenin dışında bir şey göremedim, eleştiri gelecek mi? tabi gelecek ama bakıyorum adamın yaptığı eleştiri kendisinin istediği yönde bir forum olması şekilde, burası bir forum tabii ki de çok çok ilginç konularda açılacak burası bir taraftar grubu veya SEO kasmak üzerine belirli oyunlar oynanan bir forum değil :) ben bir forum kurdum burada adam toplayıp bana gözü kapalı inanlardan bir grup kurup bir yerlere yönlendirmek üzerine çalışmıyoruz :) onun için herkes bilir giden gider zerre umrumda olmaz herkes değerini kendisi yapar ama kalanlar için de hoş ortam için elimizden geleni yaparız.

Bir üyenin 10.000 mesajı olup 3 kere banlanıp 20 uyarısı olunca oooo çok iyi mesaj yazmış demiyoruz foruma insanlara ne katkısı oluyor diyoruz onun için mesaj kasarak üstünlük sağlamaya çalışanlar, akıl verenler benden sadece havalarını alırlar. Nasıl geçen en iyi cevap sahipleri arasında çekiliş yaptıysam ben üyelerimize herkesden çok çok değer verdiğime %100 eminim.

Bazı üyelerin konu başlıkları yazılan yorum veya cevapları foruma yakışık bulmuyorsanız diğer forumların arama çubuğunu bir kullananın her forumda inanılmaz beyin yakan saçmalığın nirvanası bir sürü konu yorum insan görürsünüz. Burası bir forum aksine ben ilginç ve değişik durumları okumaktan keyif alıyorum

Aktiflik konusunda ise bir düşüş yok yasakların kalkması ile insanlar sosyal medyayı daha az kullanıyor şuan.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Eleştiri konusu açan 20 yaş üstü adam göremezsin 14 yaşlarındaki arkadaşlar eleştiri konusu açmaya ve açıp 10 tane like almaya bayılıyor olay tamamen bundan ibaret. En ufak "kendine göre sıradışı bir olay görünce" forum bozdu knka tiribine giriyor. Yönetime yapılan eleştiri de drama dan beslemenin dışında bir şey göremedim, eleştiri gelecek mi? tabi gelecek ama bakıyorum adamın yaptığı eleştiri kendisinin istediği yönde bir forum olması şekilde, burası bir forum tabii ki de çok çok ilginç konularda açılacak burası bir taraftar grubu veya SEO kasmak üzerine belirli oyunlar oynanan bir forum değil :) ben bir forum kurdum burada adam toplayıp bana gözü kapalı inanlardan bir grup kurup bir yerlere yönlendirmek üzerine çalışmıyoruz :) onun için herkes bilir giden gider zerre umrumda olmaz herkes değerini kendisi yapar ama kalanlar için de hoş ortam için elimizden geleni yaparız.

Bir üyenin 10.000 mesajı olup 3 kere banlanıp 20 uyarısı olunca oooo çok iyi mesaj yazmış demiyoruz foruma insanlara ne katkısı oluyor diyoruz onun için mesaj kasarak üstün sağlamaya çalışanlar akıl verenler benden sadece havalarını alırlar. Nasıl geçen en iyi cevap sahipleri arasında çekiliş yaptıysam ben üyelerimize herkesden çok çok değer verdiğime %100 eminim.

Bazı üyelerin konu başlıkları yazılan yorum veya cevapları foruma yakışık bulmuyorsanız diğer forumların arama çubuğunu bir kullananın her forumda inanılmaz beyin yakan saçmalığın nirvanası bir sürü konu yorum insan görürsünüz. Burası bir forum aksine ben ilginç ve değişik durumları okumaktan keyif alıyorum

Aktiflik konusunda ise bir düşüş yok yasakların kalkması ile insanlar sosyal medyayı daha az kullanıyor şuan.
Agresif tarzın dışında olan güzel bir açıklama yapmışsın. Anlayan, anlamak isteyen anlamıştır zaten.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben de kuralların daha açık belirtilmesini istiyorum.
*Koyun* ve (zekası geri) kelimesini bir kişiye yönelik olmamasına rağmen uyarı aldım. Haklı bir uyarı çünkü uygunsuz dil ama bu gibi kuralları ben uyarı alınca öğrendim. Uyarı almadan önüme 2 3 defa bunun yanlış olduğunu ve bu forumda hakaret olarak değerlendirildiği yazsaydı ne güzel olurdu.

Benimki de bir istek.
Neredeyse 1 yıldır forumdayım 2 uyarım var ikisi de kuralları eksik bilmemden kaynaklanıyor.

Aware

80+ Silver

Bir üyenin 10.000 mesajı olup 3 kere banlanıp 20 uyarısı olunca oooo çok iyi mesaj yazmış demiyoruz foruma insanlara ne katkısı oluyor diyoruz onun için mesaj kasarak üstün sağlamaya çalışanlar akıl verenler benden sadece havalarını alırlar. Nasıl geçen en iyi cevap sahipleri arasında çekiliş yaptıysam ben üyelerimize herkesden çok çok değer verdiğime %100 eminim.

Burada amacım like almak değil. Önemli olanın bu olmadığını da biliyorum zaten. Ayrıca benim istediğim gibi değil "bizim" yani forumun istediği gibi olmasını istiyoruz. Yasakların kalktığını biliyorum. Giden veya aktifliği düşen kişilerin çoğunlukla insanlara yardım eden insanlardan oluşması ve gelenlerin yerini dolduramaması forumun yardım seviyesini bence düşürüyor. Hem üyeleri kaybetmemek hem forumu daha canlı tutmak için yapılması gerekenleri herkes biliyor. Ne kadar zor bir iş olsa da işlerin hızlanması forum için daha sağlıklı olacaktır. Burada kimseyi yönlendirmiyorum , kavga çıkarmıyorum, kötü söz söylemiyorum. Bilmediğim konularda saçma yorumlar atmak yerine bilen birini etiketliyorum. Her üye bunları yapmalı ki forumun kalitesi artsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kaba ve agresif dil ile küfür kullanımının arasındaki çizgi belirgin olmalı ülke değerleriyle dalge geçip bam bam bam tarzı yorumlarda bulunan kişiler bence agresif ve kaba bir dil. Kurallar biraz daha açılmalı o yüzden.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu onay sistemi hiçbir zaman gelmemeli. Troll konu olursa moderatör kaldırıyor zaten. Yeni moderatör almak sorunu çözecektir.

Aware

80+ Silver
Konu onay sistemi hiçbir zaman gelmemeli. Troll konu olursa moderatör kaldırıyor zaten. Yeni moderatör almak sorunu çözecektir.
Troll konu kaldırmada geç kalınıyor o bahsettiğim konu yaklaşık 5 dakika çoğu kişinin göz zevkini bozdu buna kimse karşı çıkamaz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,865
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Göz zevkine göre forum yönetilmez dostum, öyle bir dünya yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom