Arama sonuçları: *

1. H

Yazım Kuralları

Bir üstte ki arkadaşa yazdığım senin içinde geçerli
  2. H

Yazım Kuralları

Bunu gece ağlayarak yazdığımın doğru olduğunu anlayınca gülersin artık
  3. H

Yazım Kuralları

He abim he hadi kendi çöplüğünüzde ağlamaya devam edin başımıza Türkçe öğretmeni kesilmiş herkes bütün cümlelerine nokta koyuyorsun ama boş konuşmaya devam ediyorsun gerçekten hayatta hiçbirşey başaramamış sadece başaran insanların açığını arayan aralarına alınmayan kenarda kalan ezik bir insan...
  4. H

Yazım Kuralları

Paşam hakaret mi istiyorsun ?
  5. H

Yazım Kuralları

Bundan önce açılan bir konuda birisi söylemişti bunu 1594848910 Lan ne yazıyorsan yaz burda küfürden ban yedirteceksin bana
  6. H

Yazım Kuralları

Acil yazabilirsin ama büyük harfler ile açman yasak
  7. H

Yazım Kuralları

Tamam dostum siz haklısınız artık boş konuşmayın lütfen siz kendi yazılarınıza noktalamalarınıza dikkat edin yeter kişi kendinden sorumludur yanlışı varsa da ceza verilir yöneticiler tarafından
  8. H

Yazım Kuralları

Bunlar genel ama istisnalar olabilir 1594848612 Bunu yapmayan olabilir bilmeyen olabilir gereksiz konuşuyorsun noktalama gibi böyle saçma konular açmak yerine acil başlıklı konu açan insanlara yardım etsen bir şeye yarardın bence
  9. H

Yazım Kuralları

Dostum gerçekten cahilsin bildiğin tek şey noktalama ve yazım kuralları, bilgisayarı bozulmuştur veya koku geliyordur acil yazması lazımdır git ve forum kurallarını oku sonra burada boş yap
  10. H

Yazım Kuralları

Bu gördüğüm 2. konu yeter bence arkadaşlar lütfen, bazı küçük kardeşlerimiz bilmiyor olabiliyor veya unutan oluyor acil yazan oluyor hiç gerek yok artık böyle konulara bence, bunun yerine sen kendi yazımına dikkat et herkes eder zaten elinden geldiğince ama bilmeyen biri olabilir o yüzden...
  11. H

"Ana Sayfa" butonu

Ben direk forumlara tıklıyorum
Top Bottom