Neler Yeni

Yazım Kuralları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Cümlenin sonuna nokta koymayı bilmeyen çocuk foruma gelmesin zaten. Ne acil işi olabilir? Acil işi varsa işi bitince gelir.
Dostum gerçekten cahilsin bildiğin tek şey noktalama ve yazım kuralları, bilgisayarı bozulmuştur veya koku geliyordur acil yazması lazımdır git ve forum kurallarını oku sonra burada boş yap

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Dostum gerçekten cahilsin bildiğin tek şey noktalama ve yazım kuralları, bilgisayarı bozulmuştur veya koku geliyordur acil yazması lazımdır git ve forum kurallarını oku sonra burada boş yap

Git sen oku forum kurallarını. '' Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter. '' Belli başlı yazım kuralları derken cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek gibi şeylerden bahsediyor.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Ama benim dediğim öneriyle insanlar kendilerini daha iyi anlatıp daha iyi yardım etmemize vesile olur ve küçük kardeşimiz diyorsun ama bu forumun %95'i en az 6 yıldır okuma yazma biliyor.
Bunlar genel ama istisnalar olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Git sen oku forum kurallarını. '' Belli başlı gerekli yazım kurallarına uyun yeter. '' Belli başlı yazım kuralları derken cümleye büyük harfle başlamak, nokta ile bitirmek gibi şeylerden bahsediyor.
Bunu yapmayan olabilir bilmeyen olabilir gereksiz konuşuyorsun noktalama gibi böyle saçma konular açmak yerine acil başlıklı konu açan insanlara yardım etsen bir şeye yarardın bence

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
O kadar takılcak bi problem değil aslında mesala atıyorum şöyle diyim sen bilgisayar alıcaksın şu bilgisayarı alayımmı diye başlık açtın ama o sırada birinin ekran kartı sorun yapıyo adam acil yada çabuk diye ön görüde bulundu e ben şimdi senin bilgisayarını alıp almaman lamı ilgileneyim yoksa adamın bilgisayarını kurtarmakla mı mesala sadece ben deil bir sürü kişi bir birinden bilgili dostlar var burda o yüzden abartılcak bişi deil küfür olur şikayet edersin ey vallah ama böyle şeyleri takma
Bana göre bir adam acil yazarsa sadece görüntü kirliliği oluşur adam ekran kartımda xxx problem var der, bilen insan zaten yardım eder. Forumda aktif olan herkes zaten bildiği konuda yardım eder acil yazana değil.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Bana göre bir adam acil yazarsa sadece görüntü kirliliği oluşur adam ekran kartımda xxx problem var der, bilen insan zaten yardım eder. Forumda aktif olan herkes zaten bildiğine yardım eder acil yazana değil.
Tamam dostum siz haklısınız artık boş konuşmayın lütfen siz kendi yazılarınıza noktalamalarınıza dikkat edin yeter kişi kendinden sorumludur yanlışı varsa da ceza verilir yöneticiler tarafından

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bunlar genel ama istisnalar olabilir

Bunu yapmayan olabilir bilmeyen olabilir gereksiz konuşuyorsun noktalama gibi böyle saçma konular açmak yerine acil başlıklı konu açan insanlara yardım etsen bir şeye yarardın bence

Tamam bir sıkıntı yaşarsam '' BEYLER ACİL YARDIM EDİN ACİL OYUNA GİREMİYORUM ACİL LÜTFEN'' adında bir başlık yazarım.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Tamam bir sıkıntı yaşarsam '' BEYLER ACİL YARDIM EDİN ACİL OYUNA GİREMİYORUM ACİL LÜTFEN'' adında bir başlık yazarım.
Acil yazabilirsin ama büyük harfler ile açman yasak

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Tamam dostum siz haklısınız artık boş konuşmayın lütfen siz kendi yazılarınıza noktalamalarınıza dikkat edin yeter kişi kendinden sorumludur yanlışı varsa da ceza verilir yöneticiler tarafından
Boş konuşmak ? Dostum cidden komiksin. Biz burada forumu daha iyi yapacak bir öneri sunuyoruz ve sen burada herkes kendinden sorumludur diyorsun o zaman artık önemli olmasa bile "XXX KONUDA YARDIM EDİN ACİLLLLL ÇOK ÖNEMLİ" yazalım.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Yasak değil, forum kurallarında yazmıyor.
Bundan önce açılan bir konuda birisi söylemişti bunu

Boş konuşmak ? Dostum cidden komiksin. Biz burada forumu daha iyi yapacak bir öneri sunuyoruz sen burada herkes kendinden sorumludur diyorsun o zaman artık önemli olmasa bile "XXX KONUDA YARDIM EDİN ACİLLLLL ÇOK ÖNEMLİ" yazalım.
Lan ne yazıyorsan yaz burda küfürden ban yedirteceksin bana

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom