Neler Yeni

Yazım Kuralları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Bunu yapmak pek mantıklı gelmedi sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz.
Ama şu konu başlığına:
Bilgisayar kasıyor.
Konuya da
Beyler bilgisayar kasıyor ne yapayım?
diye açıp da hiçbir bilgi vermeyenlere bir uyarı vermek gerek.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Tmm ama yani bunları yapsınlar de da ayırmaya kadar girmeye gerek yok
Zaten TDK değil de-da kadar detaylı kural istemiyoruz zaten ama attığım resimler o an yeni mesajlardan alınan konu başlıkları ve bunun gibi daha çok var (Caps Lock açık konu başlığı yazmak gibi) sadece bunlardan rahatsız olduğumu dile getirdim.

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Çoook saçma isteyen istediği gibi yazsın caps lock açık yazmadığı sürece

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Öncelikle merhaba, ben forumda yazım yanlışlarına dikkat edilme kuralı istiyorum. Tamam demek istediğim de-da eklerini ayırmadın BAN gibi değilde mesela örnek veriyorum şu an attığım resimlerdeki gibi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yazım yanlışları, acil çabuk gibi kelimeler, ve caps lock açık yazılan başlıklar tarzı şeyler bence forumu cidden çok kirletiyor buna artık bir çözüm gelmeli.
Acil, yardım, capslock gibi olaylar bizde de yasak zaten. Gördüğün zaman rapor et 5-10dk içinde çözülür.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Öncelikle merhaba, ben forumda yazım yanlışlarına dikkat edilme kuralı istiyorum. Tamam demek istediğim de-da eklerini ayırmadın BAN gibi değilde mesela örnek veriyorum şu an attığım resimlerdeki gibi
yazım yanlışları, acil çabuk gibi kelimeler, ve caps lock açık yazılan başlıklar tarzı şeyler bence forumu cidden çok kirletiyor buna artık bir çözüm gelmeli.
Bu gördüğüm 2. konu yeter bence arkadaşlar lütfen, bazı küçük kardeşlerimiz bilmiyor olabiliyor veya unutan oluyor acil yazan oluyor hiç gerek yok artık böyle konulara bence, bunun yerine sen kendi yazımına dikkat et herkes eder zaten elinden geldiğince ama bilmeyen biri olabilir o yüzden gereksiz , forum kurallarını okuyup ona göre davranılmalı burada insanların yazım yanlışını değil sorunlarına çare bulmak için yardım ediyoruz

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
O kadar takılcak bi problem değil aslında mesala atıyorum şöyle diyim sen bilgisayar alıcaksın şu bilgisayarı alayımmı diye başlık açtın ama o sırada birinin ekran kartı sorun yapıyo adam acil yada çabuk diye ön görüde bulundu e ben şimdi senin bilgisayarını alıp almaman lamı ilgileneyim yoksa adamın bilgisayarını kurtarmakla mı mesala sadece ben deil bir sürü kişi bir birinden bilgili dostlar var burda o yüzden abartılcak bişi deil küfür olur şikayet edersin ey vallah ama böyle şeyleri takma

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu gördüğüm 2. konu yeter bence arkadaşlar lütfen, bazı küçük kardeşlerimiz bilmiyor olabiliyor veya unutan oluyor acil yazan oluyor hiç gerek yok artık böyle konulara bence, bunun yerine sen kendi yazımına dikkat et herkes eder zaten elinden geldiğince ama bilmeyen biri olabilir o yüzden gereksiz , forum kurallarını okuyup ona göre davranılmalı burada insanların yazım yanlışını değil sorunlarına çare bulmak için yardım ediyoruz

Cümlenin sonuna nokta koymayı bilmeyen çocuk foruma gelmesin zaten. Ne acil işi olabilir? Acil işi varsa işi bitince gelir.

Nocturne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eren Kaya
Ama benim dediğim öneriyle insanlar kendilerini daha iyi anlatıp daha iyi yardım etmemize vesile olur ve küçük kardeşimiz diyorsun ama bu forumun %95'i en az 6 yıldır okuma yazma biliyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom